Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Фільмографія John Farmanesh-Bocca

Фільмографія: Актор, Сценарист, Продюсер, Режисер
Відважні (2017)
The Brave
Hossein Larijani
13 причин чому (2017)
13 Reasons Why
Rodan
Duder (2016)
Jeff
I Did Not Forget You (2015)
Major Abraham Vance
Stanistan (2015)
Abdullah Hasami
Безсоромні (2011)
Shameless
Akram
#3 Normandy Lane ()
Lt. Col. Coleman