Тімоті СполлTimothy Spall

Тімоті Сполл / Timothy Spall
Повне ім'я: Timothy Leonard Spall
Народився 27 лютого 1957; Баттерсі, Лондон, Англія, Великобританія
Зріст: 173 см
50%
0
50%
0

Фільмографія Тімоті Сполла

Місіс Лаурі і син (2019) ... L S Lowry
Хаттон Гарден (2019) ... Terry Perkins
Корупція (2019) ... Clifford Cullen
Дикі предки (2018) ... Chief Bobnar
Познайомся з новими обставинами (2017) ... Charlie Glover
Електричні сни Філіпа Діка К. (2017) ... Ed Jacobson
Вечірка (2017) ... Bill
Stanley a Man of Variety (2016) ... актор, продюсер (ассоциированный продюсер), сценарист

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Тімоті Сполла. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Тімоті Сполла

Написати коментар...
Написати коментар...