Нейт ПаркерNate Parker

Нейт Паркер / Nate Parker
Народився 18 листопада 1979
50%
0
50%
0

Фільмографія

Showtime (2019) ... продюсер (ассоциированный продюсер)
Play Clothes (2018) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Народження нації (2016) ... Nat Turner, режисер, продюсер, сценарист (и сюжет)
Eden (2014) ... Slim, продюсер, сценарист (рассказ)
#Американець (2014) ... режисер

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...