Новини, в яких згадується Ніл Патрік Гарріс

16 грудня 2023,  17:10 | Новини серіалів

Науково-фантастичний серіал «Доктор Хто», якому у листопаді виповнилося 60 років, у новому спецвипуску показав найдивнішу регенерацію Доктора за всю історію.

Читати далі...
21 листопада 2023,  17:55 | Новини серіалів

Цього тижня культовий науково-фантастичний серіал «Доктор Хто» відмічає своє 60-ліття, тож його творці вирішили порадувати шанувальників трьома спецвипусками за участю легендарного дуета мандрівників у часі, Доктора та Донни Ноубл.

Читати далі...
6 червня 2023,  23:09 | Новини серіалів

На честь 60-річчя культового науково-фантастичного серіалу «Доктор Хто» його творці на чолі з шоуранером Расселлом Т. Девісом підготували цілих три спецвипуски за участю легендарного Девіда Теннанта (і не тільки).

Читати далі...
6 квітня 2023,  23:23 | Новини серіалів

Нова серія комедійного серіалу «Як я зустріла твого тата», також відомого як «Як я зустріла вашого батька», познайомила його головну героїню у втіленні Гіларі Дафф з... почекайте... легендарним Барні Стінсоном. Як склалося його життя?

Читати далі...
27 грудня 2022,  23:33 | Новини серіалів

Allons-y! Доктор і Донна нарешті возз'єднуються у свіжому трейлері науково-фантастичного серіалу «Доктор Хто», який також представляє лиходія у втіленні зірки хітового ситкому «Як я зустрів вашу маму» Ніла Патріка Гарріса.

Читати далі...
5 листопада 2022,  18:51 | Новини серіалів

Він так сильно не хотів йти, тому вирішив знову повернутися! Новий спецвипуск культового науково-фантастичного серіалу «Доктор Хто» показав регенерацію Тринадцятої і здивував глядачів поверненням Девіда Теннанта в новій ролі.

Читати далі...
19 липня 2022,  11:16 | Новини серіалів

До касту ювілейного спецвипуску культового серіалу про подорожі у просторі та часі «Доктор Хто» приєднався зірка хітового ситкому «Як я зустрів вашу маму» Ніл Патрік Гарріс, і в мережі вже з'явилися перші фото з ним у новому образі (вірніше, одразу у двох образах).

Читати далі...
13 липня 2022,  19:41 | Новини серіалів

Зірка культового ситкому «Як я зустрів вашу маму» Ніл Патрік Гарріс повертається у світ комедії у новому серіалі «Uncoupled» від платформи Netflix.

Читати далі...
Рецензія на фільм «8-бітне Різдво»
Нова святкова класика з ностальгією за 80-ми
8 грудня 2021,  03:12 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У другий рік пандемії, коли збори фільмів у кінотеатрах все ще залишають бажати кращого, восени та взимку на великі екрани виходять здебільшого або блокбастери, або потенційні номінанти на «Оскар» із зірковим кастом, за рідкісним винятком. І у цей виняток, на жаль, не увійшли різдвяні та новорічні сімейні комедії, проте цю нестачу з лишком вирішили компенсувати американські телеканали та закордонні стримінгові сервіси. Наприклад, платформа HBO Max та студія Warner Bros. вирішили порадувати глядачів картиною «8-бітне Різдво», яка, напевно, для багатьох виявиться приємним кіносюрпризом під ялинкою.

Читати далі...
18 серпня 2020,  18:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіану Рівз повернувся на знімальний майданчик очікуваного науково-фантастичного бойовика «Матриця 4» після 5-місячної перерви, викликаної всесвітньою пандемією вірусу COVID-19.

Читати далі...
29 травня 2020,  20:15 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Четверта глава хітової науково-фантастичної франшизи «Матриця» представить багато нових персонажів, яких зіграють актори Пріянка Чопра, Джонатан Грофф, Ніл Патрік Гарріс та Яхья Абдул-Матін II.

Читати далі...
20 лютого 2020,  19:06 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережі з'явилося цікаве відео зі знімального майданчика очікуваного науково-фантастичного бойовика «Матриця 4», яке показує Кіану Рівза та Керрі-Енн Мосс в їхніх культових образах Нео і Трініті.

Читати далі...
17 грудня 2018,  17:42 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня вийшли нові трейлери науково-фантастичних картин «Ґодзілла: Король монстрів» і «Аліта: Бойовий ангел», супергеройського трилера «Скло», 3 сезону антології «Справжній детектив» і новорічного спецвипуску серіалу «Доктор Хто».

Читати далі...
14 грудня 2018,  02:40 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Граф Олаф збирається раз і назавжди покінчити з таємним товариством V.F.D. в офіційному трейлері 3 сезону серіалу «Лемоні Снікет: 33 нещастя».

Після загадкової смерті їхніх батьків підступний граф Олаф (Ніл Патрік Гарріс) неодноразово намагався заволодіти спадком Вайолет (Маліна Вайсман), Клауса (Луї Гайнс) і Санні Бодлерів (Преслі Сміт), і в нових серіях вони нарешті отримують шанс поквитатися з ним. До Бодлерів по допомогу звертається Кіт Снікет (Еллісон Вільямс), сестра Лемоні Снікета (Патрік Варбертон), і діти приєднуються до суспільства V.F.D., в якому перебували їхні батьки. Сиротам належить дізнатися про це суспільство всю правду і нарешті розібратися з графом Олафом, який приніс їм стільки нещастя.

Прем'єра фінальних серій серіалу «Лемоні Снікет: 33 нещастя», де також з'являться зірка «Дедпула» і «Готема» Морена Баккарін та зірка «Новенької» Макс Грінфілд, відбудеться 1 січня.

19 листопада 2018,  02:25 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лемоні Снікет стикається віч-на-віч з графом Олафом в першому тизер-трейлері 3 сезону похмурого і безпросвітного серіалу «Лемоні Снікет: 33 нещастя».

В трейлері письменник Лемоні Снікет (Патрік Варбертон) та найбільш лиходійський лиходій граф Олаф (Ніл Патрік Харріс) обіцяють, що «після безлічі брехливих образів (блискучих виступів), безпричинних пожеж (щасливих збігів), неадекватної поведінки (корисних уроків), смертельної небезпеки (близьких промахів) та жахливої погоди» доля сиріток Бодлерів (Маліна Вайсман, Луї Гайнс і Преслі Сміт) і правда про таємне суспільство V.F.D., куди входили їхні батьки, нарешті будуть розкриті.

Фінальний сезон серіалу «Лемоні Снікет: 33 нещастя» стане подарунком для глядачів на Новий рік, оскільки його серії вийдуть 1 січня.