Новини серіалів, в яких згадується Денніл Еклс

17 березня 2020,  18:04 | Новини серіалів

Сем і Дін зустрічають Сема і Діна з паралельного всесвіту в промо-ролику 13 серії 15 сезону фентезійного серіалу «Надприродне». Вгадайте, хто з них буде з хвостиком...

Пошуки єдиної речі, яка може дати Вінчестерам перевага в битві з Богом (Роб Бенедикт), приводять Сема (Джаред Падалекі) і Діна (Дженсен Еклс) до дверей Джо (Денніл Еклс) і до секрету, який, можливо, помер разом з Рубі (Женев'єв Падалекі). Тим часом Кастіель (Міша Коллінз) просить Джека (Александр Келверт) зробити щось неймовірне, щоб допомогти братам в їхньому квесті.

Серія отримала назву «Destiny's Child» («Дитина Долі»), як стара група Бейонсе, і вийде на телеекрани 24 березня за українським часом.

12 липня 2019,  23:56 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка популярного фентезійного серіалу «Надприродне» Дженсен Еклс відростив бороду і повідомив, що він буде режисером однієї серії його 15 сезону.

Читати далі...
22 березня 2019,  16:07 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Колишній диявол Нік (Марк Пеллегріно) повертається в промо-ролику 17 серії 14 сезону фентезійно-драматичного серіалу «Надприродне». У що він вляпався на цей раз?

Сем (Джаред Падалекі) і Дін (Дженсен Еклс) поспішають на допомогу другові, якому загрожує небезпека. Тим часом Мері (Саманта Сміт) переживає за здоров'я Джека (Александр Келверт), а Кастіель (Міша Коллінз) звертається по допомогу до Джо/Анаель (Денніл Еклс), щоб вистежити диво.

На серію «Game Night» («Ніч ігор») доведеться чекати два тижні її прем'єра відбудеться 5 квітня за українським часом.

25 вересня 2018,  16:47 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дженсен Еклс постає у своєму новому архангельському образі на закулісній фотографії 14 сезону фентезійного серіалу «Надприродне».

Читати далі...
21 вересня 2018,  12:58 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий король Пекла сходить в офіційному трейлері 14 сезону хітового серіалу «Надприродне».

В кінці 13 сезону архангел Михаїл (Крістіан Кійес) зі Світу Апокаліпсису захопив тіло Діна (Дженсен Еклс) і тепер збирається творити за його допомогою жахливі речі. Він зустрічає Джо (Денніл Еклс), і вона впізнає Михаїла в тілі Діна. Тим часом Сем (Джаред Падалекі) і Мері (Саманта Сміт) продовжують боротися зі злом та шукають спосіб, як повернути Діна, а Джек (Александр Келверт) каже Касу (Міша Коллінз), що Михаїла потрібно зупинити за будь-яку ціну, і якщо для цього доведеться вбити Діна, то так тому і бути.

«Надприродне» повертається на екрани 12 жовтня за українським часом.

6 квітня 2018,  17:25 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW поділився цікавим промо-роликом 18 серії 13 сезону фентезійного серіалу «Надприродне».

Люцифер (Марк Пеллегріно) править небесами, але все відбувається не так, як планувалося, що дратує його першу леді Джо (Денніл Еклс). Сем (Джаред Падалекі) і Кастіель (Міша Коллінз) шоковані поверненням Гавриїла (Річард Спейт мол.). Тим часом Дін (Дженсен Еклс) не без допомоги Кетча (Девід Хейдн-Джонс) опиняється на крок ближче до того, щоб знайти Мері (Саманта Сміт) і Джека (Александр Келверт).

Серія «Поверни їх живими» («Bring 'em Back Alive»), яку зняв Амін Кадералі, вийде на екрани 13 квітня за українським часом.

3 лютого 2018,  01:01 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Люцифер (Марк Пеллегріно) виходить на передній план у промо-ролику «нещасливої» 13 серії 13 сезону серіалу «Надприродне».

Сем (Джаред Падалекі), Дін (Дженсен Еклс) і Кастіель (Міша Коллінз) шукають Люцифера, який, тим часом, укладає незвичайну угоду з місцевою віруючою цілителькою сестрою Джо. Асмодей (Джефф Паріс) підбирається ближче до Джека (Александр Келверт).

Сестру Джо, яка з'являється в даному промо-ролику, втілює Денніл Еклс, дружина Дженсена і зірка «Школи виживання».

Серія «Devil's Bargain» («Угода з дияволом») вийде на екрани 9 лютого за українським часом.