Новини фільмів, в яких згадується Сем Мендес

25 серпня 2022,  10:17 | Новини фільмів

Напередодні Міжнародного кінофестивалю у Торонто у мережі з'явився тизер-трейлер нової стрічки відомого британсько-голлівудського режисера Сема Мендеса, яка отримала назву «Empire of Light» («Імперія світла»).

Читати далі...
4 травня 2020,  20:11 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Тайка Вайтіті вже побував в Асгарді і на Сакаарі в супергеройському блокбастері «Тор: Рагнарок», а тепер він збирається відправитися в далеку-далеку галактику в новому фільмі всесвіту «Зоряні війни».

Читати далі...
11 січня 2020,  21:19 | Новини фільмів

У мережі з'явився ексклюзивний фрагмент військового екшену Сема Мендеса «1917», який знову вражає своїм візуальним рядом, що створив оператор фільмів «Той, хто біжить по лезу 2049» і «Скайфол» Роджер Дікінс.

Нова стрічка від режисера фільму «Скайфол» відправляє глядача на передову Першої світової війни, де два молоді солдати Шофілд (Джордж МакКей) і Блейк (Дін-Чарльз Чепмен) отримують від свого командира (Колін Ферт) важливе завдання перетнути ворожу територію і попередити своїх про майбутній напад. Фрагмент показує Шофілда в місті, яке охоплене вогнем, і тут його помічає ворог і починає по ньому стріляти...

Фільм «1917» потрапив у список Найкращих фільмів 2019 року за версією Американського інституту кіномистецтва, отримав 2 премії «Золотий глобус» і є одним з головних претендентів на «Оскар». В український прокат він вийде 30 січня.

13 грудня 2019,  20:55 | Новини фільмів

Перший фрагмент військового бойовика «1917» від режисера фільму «Скайфол» Сема Мендеса показує дуже напружений епізод, де головний герой намагається втекти від ворога, який стріляє по ньому, крізь руїни міста.

Події екшену «1917» розвиваються під час Першої світової війни і слідують за двома молодими солдатами і друзями Шофілдом (Джордж МакКей) та Блейком (Дін-Чарльз Чепмен). Командир (Колін Ферт) доручає їм небезпечну і дуже відповідальну місію, від результату якої залежить життя багатьох британських солдатів, включаючи брата Блейка. Хлопці повинні битися з часом і перетнути ворожу територію, щоб доставити повідомлення про майбутній напад. І в даному фрагменті Шофілд щосили намагається вижити серед руїн міста, де засіли німці.

Дивіться також український трейлер фільму «1917». У кіно з 30 січня.

16 листопада 2019,  00:38 | Новини фільмів

Очікуваний військовий екшен Сема Мендеса «1917» за участі Бенедикта Камбербетча і Коліна Ферта отримав офіційний український трейлер, який своєю темою і атмосферою нагадує «Дюнкерк» Крістофера Нолана.

Нова кінострічка від режисера знаменитого шпигунського бойовика «Скайфол» розповість про двох молодих британських солдатів Шофілда (Джордж МакКей з «Капітана Фантастика») та Блейка (Дін-Чарльз Чепмен із «Гри престолів»), яким їхній командир під час Першої світової війни доручив небезпечну і дуже відповідальну місію. Хлопці повинні боротися з часом і перетнути ворожу територію, щоб доставити повідомлення про майбутній напад, в ході якого можуть загинути багато солдатів, включаючи брата Блейка.

Українська прем'єра фільму «1917» відбудеться 30 січня 2020 року. Компанію йому в прокаті складуть драма Грети Гервіг «Маленькі жінки» та кримінальна картина Гая Річі «Джентльмени».

4 жовтня 2019,  18:58 | Новини фільмів

Вчора вийшов другий офіційний трейлер військової кінокартини про Першу світову війну з лаконічною назвою «1917», яку зняв режисер хітового фільму про Джеймса Бонда «Скайфолл» Сем Мендес.

Драматичний фільм «1917» зібрав зірковий каст, куди увійшли Колін Ферт, Бенедикт Камбербетч, Річард Медден, Марк Стронг та Ендрю Скотт, але його головними героями будуть двоє молодих солдатів у втіленні Джорджа МакКея і Діна-Чарльза Чепмена. Командир відправляє їх передати важливе повідомлення і врятувати батальйон, де служить брат одного з них, але для цього їм доведеться ризикувати життям і перетнути ворожу територію.

Світова прем'єра нового творіння Мендеса відбудеться 25 грудня. З нетерпінням очікуємо оголошення дати його виходу в український прокат.

1 серпня 2019,  19:22 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер фільму «Скайфол» Сем Мендес зняв епічну військову кінокартину про Першу світову війну «1917», яка зібрала зірковий каст з відомих британських акторів.

Фільм «1917», чий трейлер вже нагадує такі відомі військові драми, як «Врятувати рядового Раяна» та «Дюнкерк», буде слідувати за парою молодих британських солдатів Шофілдом (Джордж МакКей з «Капітана Фантастіка») і Блейком (Дін-Чарльз Чепмен із «Гри престолів»), яких командир відправляє в небезпечну місію. Вони повинні битися з часом і перетнути ворожу територію, щоб доставити повідомлення про майбутній напад, в ході якого загине багато солдат, включаючи брата Блейка.

Світова прем'єра нового творіння Мендеса, де також зіграють Бенедикт Камбербетч, Колін Ферт, Річард Медден, Марк Стронг та Ендрю Скотт, відбудеться у грудні. Дата української прем'єри «1917» поки не повідомляється.

1 вересня 2015,  18:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режиссер Сэм Мендес подтвердил, что «007: СПЕКТР» станет историей о том, откуда возник Джеймс Бонд.

Концовка «Скайфолла» стала толчком к перезапуску агента 007, что Мендес описал как «это лишь начало истории»:

О мифе создания Бонда никто не рассказывал. Я почувствовал, что существует возможность узнать, что сделало его, и кто были те люди, которые повлияли на него во время этого путешествия. Это как задом наперед рассказывать историю о том, как Бонд стал Бондом.

Обещают, что 24-й фильм франшизы станет одновременно кульминацией последних частей, в которых главную роль играл Дэниэл Крэйг, и создаст к ним предысторию. 

Сам актер считает, что «многое из фильма является празднованием того, что значит быть Бондом». И добавляет, что «это не будет просто классический Бонд, а скорее – классический триллер».

В фильме также сыграют Леа СейдуМоника БеллуччиРэйф ФайнсКристоф ВальцДэйв БатистаЭндрю СкоттБен Уишоу и Наоми Харрис.

В украинских кинотеатрах «007: СПЕКТР» появится с 5 ноября.

30 червня 2015,  12:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Друга половина українського кінороку ще більш багата на гучні прем'єри кінофільмів, багато з яких є довгоочікуваними продовженнями улюблених франшиз. Отже, перед вами друга частина цікавих прем'єр, які пройдуть в українських кінотеатрах з липня по грудень. 

Увага, дати прем'єр можуть бути перенесені.

Липень

«Термінатор: Генезис», реж. Алан Тейлор

2 липня

Постарілий термінатор Т-800, якого знову зіграє Арнольд Шварценеггер, знову повинен рятувати Сару Коннор, об'єднавшись в цей раз Кайлом Різом, посланним з майбутнього її сином Джоном.

«Посіпаки», реж. Кайл Балда П'єр Соффін

9 липня

Одні з наймиліших істот, які тільки можуть служити лиходіям, нарешті, отримали свій сольний повнометражний фільм! Вони потрапляють на службу до найзлішої лиходійці свого часу Скарлетт Оверкілл і будуть то допомагати їй, то якось заважати у здійсненні її підступних планів.

Читати далі...
14 лютого 2015,  17:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Появился первый кадр с агентом 007 из нового кинофильма о приключениях Джеймса Бонда, который называется «007: СПЕКТР».

Сейчас съемки «СПЕКТРА» проходят в австрийском городе Зёльден. Среди заснеженных вершин команда снимала экшен эпизод, который должен стать одним из основных в фильме, по словам продюсера Грегга Уилсона, это будет «настоящая жемчужина». Он также сказал, что сцены будут действительно «захватывающими, и Австрия сумела предложить все, что нам нужно для их осуществления».

Похоже, что именно во время этого эпизода и запечатлен на первом официальном кадре Дэниэл Крэйг в образе Бонда.

Дэйв Батиста, исполняющий роль мистера Хинкса, признался, что он городской парень и это его первый раз в горах. Также на съемках в Зёльдене присутствовала новая девушка Бонда, Леа Сейду

Создатели фильма долго искали нужную местность для съемок пока не обнаружили такие уникальные пейзажи в Австрии. Итак, «СПЕКТР» получил хороший старт и команда воодушевленно продолжает трудиться над ним, планируя даже превзойти «Скайфолл».

Мировая премьера нового фильма режиссера Сэма Мендеса об агенте 007 состоится 6 ноября 2015 года.

4 грудня 2014,  16:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Цього ранку в «Pinewood Studios» зібралася команда нового фільму про Джеймса Бонда і оголосила його офіційну назву, нових членів каста і деякі деталі, що стосуються майбутнього проекту.

Отже, «Бонд 24» перетворився на «Спектр» («Spectre»). До своїх ролей у цьому фільмі повернуться Деніел Крейг (Джеймс Бонд), Бен Уішоу (Кью), Рейф Файнс (М), Рорі Кіннер (Білл Таннер) і Наомі Харріс (Маніпенні).

Нових персонажів зіграють Ендрю Скотт (Денбі), Дейв Батіста (містер Хинкс), Моніка Беллуччі (Лючія Скаррі), Леа Сейду (Маделин Суонн) і Крістоф Вальц (Оберхаузер).

Офіційний синопсис фільму:

Зашифроване послання з минулого Бонда відправляє його розкрити діяльність зловісної організації. У той час, як М бореться з політичними силами, щоб зберегти секрутную службу, Бонд шар за шаром виявляє обман і виявляє жахливу правду, що ховається за СПЕКТРом.

Організація СПЕКТР або Спеціальне Представництво Контррозвідки, Тероризму, Помсти і Здирництва (SPECTRE / Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion) вже з'являлася в романі Яна Флемінга «Кульова блискавка» і кінофільмі «Доктор Ноу», де роль Бонда зіграв Шон Коннері.

У режисерському кріслі залишається Сем Мендес, який знімав попередній фільм про Бонда «Скайфол».

Зйомки проходитимуть у Лондоні, Римі, Мехіко, Танжері (Марокко), Зельдені (Австрія), Обертілліахе (Австрія) і Альтаусзее (Австрія). А новою машиною агента 007 стане Aston Martin DB10.

Реліз «Спектра» в Україні та Росії відбудеться 29 жовтня 2015 року.