Сем МендесSam Mendes

Сем Мендес / Sam Mendes
Повне ім'я: Samuel Alexander Mendes
Псевдонім: Midas Mendes
Народився 1 серпня 1965
Зріст: 178 см
100%
1
0%
0

Фільмографія Сема Мендеса

Страшні казки: Місто янголів (2020) ... продюсер (исполнительный продюсер)
1917 (2019) ... режисер, продюсер (продюсер), сценарист
Трилогія братів Леман (2019) ... режисер
Информатор (2018) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Louis Vuitton: Attrape-Rêves - Where Will Your Journey Take You? (2018) ... режисер
007 СПЕКТР (2015) ... режисер
Зараз: Ласкаво просимо за куліси (2014) ... Director of Richard III
Король Лір (2014) ... режисер

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Сема Мендеса. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Сема Мендеса

SlotsOnline

11 березня 2020, 17:34

Игровые автоматы теперь онлайн, получи до 50000 р. за депозит
http://bit.ly/Slots0nline

0 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...