Эльмар ГеленElmar Gehlen

50%
0
50%
0

Фільмографія

Il ritorno (2014) ... Schumy
Heldt (2013) ... Staatsanwalt Hinrichs
Звичаї (2002) ... Gebhardt Taucher
Берегова охорона (1997) ... Wolfgang Unterbaur, режисер
Спецзагін «Кобра» (1996) ... Johannes Friedrich
Іменем закону (1994) ... Felix Schmidt, режисер
Особливий відділ К-3 (1988) ... Archivar
Der Schimmelreiter (1978) ... актор

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...