Ентоні ГопкінсAnthony Hopkins

Ентоні Гопкінс / Anthony Hopkins
Повне ім'я: Philip Anthony Hopkins
Народився 31 грудня 1937; Порт-Толбот, Вельс, Велика Британія
Зріст: 174 см
100%
9
0%
0

Фільмографія Ентоні Гопкінса

Король Лір (2018) ... Lear
Тор: Рагнарок (2017) ... Odin
Трансформери 5: Останній лицар (2017) ... актор
Світ Дикого Заходу (2016) ... Dr. Robert Ford
Mudcrutch - I Forgive It All (2016) ... Driver
Автобан (2015) ... Hagen Kahl
Провина (2015) ... Arthur Denning
Костюмер (2015) ... Sir
Go with Me (2015) ... Lester, продюсер

Біографія Ентоні Гопкінса

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Ентоні Гопкінса. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Ентоні Гопкінса

Kriss

14 червня 2009, 11:52

Актер, который не может не играть главную роль! Отдается делу целиком и полностью! Но помимо всего, каких бы он убийц не играл, как бы его роль не должна бы была по задумке настраивать на негатив со стороны зрителей, но его просто нет.. Потому что обаяние актера все перекрывает.
0 / 0 
Написать комментарий...
Написать комментарий...