Новини, в яких згадується Жан Дюжарден

20 жовтня 2022,  08:29 | Новини фільмів

Відомий французький актор і лауреат премії «Оскар» Жан Дюжарден полює на небезпечних терористів у дубльованому трейлері стрічки «Атака на Париж» («Novembre»), що заснована на реальних подіях і вийде у кіно на початку зими.

Читати далі...
15 лютого 2021,  20:13 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Розширений тизер комедійного екшену «Агент 117: З Африки з любов'ю» відправляє харизматичного Агента 117 у втіленні володаря премії «Оскар» Жана Дюжардена на жаркий континент, де на нього чекають незабутні пригоди.

Читати далі...
10 лютого 2021,  14:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Харизматичний французький шпигун повертається! Вийшов перший тизер комедійного бойовика Ніколя Бедоса «Агент 117: З Африки з любов'ю», головну роль в якому виконує лауреат премії «Оскар» Жан Дюжарден.

Читати далі...
24 січня 2020,  18:20 | Новини фільмів

Наприкінці зими на великі екрани вийде новий фільм Романа Поланські «Офіцер і шпигун», заснований на біографії Альфреда Дрейфуса, несправедливо звинуваченого в шпигунстві на німецьку розвідку.

Біографічна драма Поланські покаже, як 5 січня 1895 капітан Альфред Дрейфус (зірка фільмів «Мрійники» і «Чесний чоловік» Луї Гаррель), молодий перспективний офіцер, звинувачений в шпигунстві на користь Німеччини, був засуджений до довічного ув'язнення на острові Диявола. Серед свідків його приниження заслужений полковник Жорж Пікварт (лауреат премії «Оскар» Жан Дюжарден), який стає керівником військового контррозвідувального відділу, що стежив за Дрейфусом. Але коли Пікварт розуміє, що секрети Франції все ще передаються німцям, він опиняється втягнутим в небезпечний лабіринт обману і корупції, що загрожує не тільки його честі, а і його життю.

В український прокат байопік «Офіцер і шпигун» вийде 27 лютого.

12 листопада 2018,  02:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові трейлери науково-фантастичного екшену «Бамблбі», фентезійної картини «Мауглі», мультфільмів «Секрети домашніх тварин 2» і «Людина-павук: Навколо всесвіту», а також другий ТБ-ролик спортивної драми «Крід 2», який показує драматичне возз'єднання Роккі і Івана Драго.

Читати далі...
11 листопада 2018,  00:50 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

До касту історичної драми «Справа Дрейфуса», яку зніме режисер Роман Поланскі, приєднався володар премії «Оскар» Жан Дюжарден.

Читати далі...
6 листопада 2018,  12:54 | Оновлення

Як створити успішний бізнес, якщо ти не працював жодного дня в своєму житті – майстер-клас від харизматичного Жана Дюжардена у комедії «Красивий бізнес»! Ваша нова зовнішність – його мільйони! Запрошуємо у шалений бьюті-тур з 10 січня 2019 року, а поки дивимося свіжий український трейлер!

28 січня 2018,  04:22 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

За останній тиждень свіжими трейлерами обзавелися фантастичні екшени «Тихоокеанський рубіж: Повстання» і «Ремпейдж», мультфільм «Дикі предки» і українська кінокартина «Крути 1918. Захист».

Читати далі...
23 січня 2018,  15:13 | Новини фільмів

Пропонуємо переглянути український трейлер французької комедії «Серцеїд: повернення героя» з Жаном Дюжарденом і Мелані Лоран у головних ролях.

Красень і ловелас капітан Невіль, вирушаючи до Австрії з армією Наполеона, клянеться своїй коханій щодня писати. Але листів немає, і серце трепетної Полін розбите. Її сестра Елізабет вирішує писати від імені Невіля. Але, пишучи неймовірні подвиги і в кінці кінців з почестями поховавши легендарного героя, вона і не припускає, що одного разу цілком живий і далеко не ідеальний Невіль знову з'явиться у них на порозі.

Дивіться фільм «Серцеїд: повернення героя» в кінотеатрах України з 8 березня.

11 травня 2016,  13:53 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Представляємо дубльований трейлер до комедійного фільму «Любов не за розміром» з Жаном Дюжарденом, який стартує в кінотеатрах України і РФ з 12 травня.

28 травня 2015,  14:33 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Реальна історія злочинного синдикату «Французький зв'язковий», який лютував в 70-х роках. Підпільна організація була особливо відома міжнародним трафіком героїну. Марсель. 1975 рік. Молодий П'єр Мішель (Жан Дюжарден) разом з дружиною і дітьми переїжджає з Меца і призначається суддею щодо особливо тяжких злочинів. Він вирішує розібратися з мафіозною мережею, чеп два десятиліття постачає вулиці США і всього світу героїном під керівництвом знакової фігури кримінальної сфери і недоторканного хрещеного батька безжального Гаетана Зампи (Жіль Леллуш). Але він швидко розуміє, що для отримання результатів йому доведеться змінити свої методи.

Вже в кінотеатрах України і Росії!