Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Роман Балаян

Роман Балаян
Народився 15 квітня 1941
50%
0
50%
0

Фільмографія Романа Балаяна

Ми є ми поруч (2020) ... режисер
Камінний гість (2013) ... продюсер
Райські птахи (2008) ... режисер
Убити змія (2007) ... продюсер
Ніч світла (2004) ... режисер, сценарист
Літній дощ (2002) ... продюсер
Два місяці, три сонця (1998) ... режисер, сценарист
... Перша любов (1995) ... режисер
Зображення Романа Балаяна

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Романа Балаяна. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Романа Балаяна

Написати коментар...
Написати коментар...