Оновлення, в яких згадується Морена Баккарін

15 листопада 2017,  17:06 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія 20th Century Fox поділилася новим тизером очікуваного фантастичного екшену «Дедпул 2».

Тизер показує Дедпула (Райан Рейнольдс), який вбрався в пухнасту перуку та білу сорочку, пародіюючи живописця Боба Росса і його передачу «Радість малювання». А після декількох картин та евфемізмів на екрані починають з'являтися перші кадри з сиквела його антигеройского екшену, де разом з Дедпулом показуються Ванесса (Морена Баккарін), Допіндер (Каран Соні), Надзвукова боєголовка (Брианна Хілдебранд), Доміно (Зазі Бітц), Сліпа Ел (Леслі Уггемс) та Тхір (ТіДжей Міллер) упереміш зі зброєю і вибухами.

Розглядаємо ближче перший офіційний постер «Дедпул 2». В українські кінотеатри він прибуде 31 травня 2018 року.

27 липня 2017,  20:07 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

П'ятихвилинний ролик серіалу «Готем», представлений на Comic-Con, згадав тернистий шлях його героїв, показавши, як вони змінилися за ці роки. Для Джеймса Гордона (Бенжамін МакКензі), Брюса Вейна (Девід Мазоуз), Селіни Кайл (Камрен Бікондова), Освальда Кобблпота (Робін Лорд Тейлор), Едварда Нігми (Корі Майкл Сміт), Барбари Кін (Ерін Річардс), Альфреда Пенніуорта (Шон Пертуї) та Леслі Томпкінс (Морена Баккарін) це були жахливі кілька років, за які вони пережили чимало випробувань. І в кінці відео показує, що в рядах лиходіїв Готема прибуло — тепер місто тероризуватиме Опудало (Чарлі Тахен).

Прем'єра 4 сезону «Готема» відбудеться 28 вересня.

14 січня 2016,  11:56 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Поскольку релиз «Дэдпула» припадает на День святого Валентина, его промо-кампания решила замаскировать сумасшедший экшен под романтическую комедию. Наверное, чтобы помочь парням уговорить своих девушек в праздник пойти в кино именно на этот фильм.

Читати далі...
23 грудня 2015,  15:09 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

«12 днів Дедпула» тривають, і на цей раз прийшла черга IMAX уявити щось новеньке з цим феєричним антигероєм. Зрозуміло, це виявився тизер, де сам Дедпул пояснює переваги перегляду його пригод в такому форматі.

Читати далі...