Новини серіалів, в яких згадується Антоніо Бандерас

16 квітня 2018,  23:57 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося новий трейлер 2 сезону біографічної антології «Геній» від каналу National Geographic, який присвячений художнику Пабло Пікассо.

Майбутні серії «Генія» розкажуть про життя і тернистий творчий шлях видатного іспанського художника 20-го століття, який, за словами самого Пікассо у втіленні Антоніо Бандераса, «шукав потворність під красою». Також в серіалі будуть показані пристрасні романи художника, які надихали його творчість, і його постійна боротьба за те, щоб створити щось дійсно велике.

Молодого Пікассо зіграє менш відомий актор Алекс Річ, який раніше з'явився в серіалах «Справжній детектив» та «Блиск».

«Геній» повертається на екрани через тиждень, 24 квітня.

15 січня 2018,  13:33 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал National Geographic поділився трейлером 2 сезону біографічного серіалу «Геній», де Антоніо Бандерас грає Пабло Пікассо.

Нові серії антології, на чиєму рахунку 1 номінація на «Золотий глобус» і 10 номінацій на «Еммі», повідають про видатного іспанського художника і скульптора, який інтерпретував наш світ зовсім новими і неортодоксальними способами, заново винаходячи наше сприйняття творчості в цьому процесі. Молодого художника втілює Алекс Річ, а Бандерас буде грати Пікассо з 40 років до самої його смерті у віці 91 року.

Прем'єра сезону «Геній: Пікассо», де також з'являться Марія Хосе Бавіо, Клеманс Поезі, Роберт Шіен, Поппі Делевінь, Ешлінг Франчозі та Максиміліан Бефорт, відбудеться 24 квітня.