Новини фільмів, в яких згадується Нік Фрост

13 січня 2021,  16:32 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Готові відправитися у часи Камелота разом з Корпорацією «Таємниця» і битися там з вогнедишним драконом? Студія Warner Bros. Animation організує для вас таку пригоду в своєму новому мультфільмі про Скубі-Ду «Scooby-Doo! The Sword and the Scoob».

Читати далі...
26 лютого 2019,  11:02 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося фінальний трейлер драматично-комедійного байопіку «Боротьба з моєю родиною», який продюсує колишній реслер Двейн Джонсон.

«Боротьба з моєю родиною» («Fighting with My Family») присвячена британській родині Найтів. Батько сімейства Ріккі (Нік Фрост) в молодості був реслером і тепер разом з дружиною Джулією (Ліна Гіді) та дітьми Пейдж (Флоренс П'ю) і Заком (Джек Лауден) виступає на скромних майданчиках. Але у Пейдж і Зака є інша мрія підкорити світ великого реслінгу, і вони вирішують пробитися у WWE.

Також в байопіку знявся Вінс ВонСправжній детектив», «З міркувань совісті»).

У січні фільм Стівена Мерчанта був представлений на кінофестивалі «Санденс», а у світовий прокат вийшов минулого тижня. На сайті Rotten Tomatoes його рейтинг серед критиків становить 91%.

16 листопада 2018,  22:07 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Колишня зірка реслінгу Двейн Джонсон грає самого себе в першому офіційному трейлері біографічної комедії «Боротьба з моєю родиною», яку він також продюсує.

«Боротьба з моєю сім'єю» розповість історію сім'ї Найтів: Ріккі (Нік Фрост), його дружини Джулії (Ліна Хіді) та їхніх дітей Пейдж (Флоренс П'ю) і Зака (Джек Лауден). Ріккі є колишнім реслером і тепер він разом з сім'єю виступає на скромних майданчиках. Як раптом Пейдж і Зак отримують шанс здійснити свою мрію пробитися в WWE, але незабаром сестра і брат розуміють, що для того, щоб стати суперзірками реслінгу, їх таланту і відносинам доведеться пройти серйозне випробування.

У світовий прокат фільм Стівена Мерчанта вийде у лютому 2019 року. Поки невідомо, чи покажуть його в українських кінотеатрах.

12 серпня 2018,  16:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові трейлери науково-фантастичного екшену «Бамблбі», мультфільму «Ральф-руйнівник 2» з новою героїнею з голосом Галь Гадот, діснеївського фентезі «Лускунчик і чотири королівства», українського комедійного бойовика «Шляхетні волоцюги» і 2 сезону серіалу «Школа».

Читати далі...
9 серпня 2018,  17:46 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Культовий дует британських коміків Саймон Пегг та Нік Фрост возз'єднується в офіційному трейлері нового комедійного горору «Slaughterhouse Rulez» («Правила вбивчого будинку»).

Ласкаво просимо до «Slaughterhouse» («Убивчий дім»), елітної приватної школи-інтернату, де хлопчиків і дівчаток готують до влади та величі... і незабаром вони зустрінуть гідного суперника. Давній та впорядкований світ буквально потрясе до самих його основ, коли сейсмічні поштовхи відкриють таємничий провал в землі і випустять на волю незбагненний жах. Учні та вчителі опиняються в пастці у школі і повинні битися в кривавій битві за виживання.

У світовий прокат картина Кріспіана МіллсаНеймовірний страх перед усім»), де також грає Майкл Шин, вийде на Геловін, 31 жовтня.

12 квітня 2018,  01:24 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Film4 поділилася веселим першим фрагментом біографічної комедії «Боротьба з моєю родиною».

Відео показує двох реслерів-початківців у втіленні Флоренс П'юЛеді Макбет») і Джека ЛауденаДюнкерк»), які зустрічають після прослуховування свого кумира Двейна «Скелю» Джонсона і просять у нього пораду. Але замість простих підбадьорливих слів Скеля штовхає дуже емоційну промову, кажучи їм «заткнутися, піти туди й не брати полонених», інакше він «забере у Мері Поппінс її парасольку, виверне її й засуне її їм прямо в дупи».

У світовий прокат фільм Стівена Мерчанта, який також зіграє тут разом з Ліною Хіді, Вінсом Воном і Ніком Фростом, вийде у вересні.

24 березня 2018,  19:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося інтригуючі фрагменти пригодницького екшену «Розкрадачка гробниць: Лара Крофт», де головну героїню втілює Алісія Вікандер.

Читати далі...
18 березня 2018,  00:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося новий фрагмент пригодницького фільму «Розкрадачка гробниць: Лара Крофт», де головна героїня вирішує складний пазл і відкриває вхід в таємничу гробницю.

Читати далі...
2 лютого 2018,  20:48 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Алісія Вікандер розгадує загадки в новому ТБ-ролику пригодницької картини «Розкрадачка гробниць: Лара Крофт».

Перезапуск відомої франшизи про Лару Крофт покаже її найпершу пригоду, в яку героїня у втіленні Вікандер відправляється, щоб розшукати свого зниклого при загадкових обставинах батька Річарда Крофта (Домінік Вест). І в даному ролику лиходій Матіас Фогель (Волтон Гоггінс) каже Ларі, що вона схожа на батька своїм «розумом і нерозсудливістю».

Дивіться другий український трейлер «Розкрадачка гробниць: Лара Крофт». У кінотеатри фільм, де також зіграють Крістін Скотт Томас, Нік Фрост та Деніел Ву, вийде 15 березня.

5 вересня 2014,  01:08 | Новини фільмів | Автор: SpaceMonkey

Ролі озвучують: Бен Кінгслі, Тоні Колет, Еелль Фаннінг, Ісаак Хемпстедрайт, Джаред Харріс, Саймон Пегг, Нік Фрост, Річард Айоде та Тресті Морган

«Сімейка Монстрів», новий анімаційний стоп-моушн фільм від LAIKA був представлений 31 серпня на 71-му щорічному Венеціанському кінофестивалі поза конкурсною програмою. 

Це надзвичайна честь для LAIKA і для нашої стрічки, - говорить Тревіс Найт, президент та СЕО LAIKA, а також продюсер і головний аніматор фільму. – Бути обраним для одного з найпрестижніших фестивалів – це велика радість та віддання належного таланту сотень художників, які працювали над стрічкою.  

«Сімейка монстрів» виходить в світовий прокат 12 вересня у кількох країнах світу, в тому числі Британії та Мексиці. Широкий прокат в США та Канаді починається з 26 вересня. В Україні фільм виходить 23 жовтня.

Власником  та головою студії LAIKA є співзасновник компанії NIKE Inc. Філ Найт, президент та CEO – Тревіс Найт. Студія знаходиться поряд із Портлендом, штат Орегон, та займається створенням сміливих та виразних проектів. Дебютний фільм студії, «Кораліна», що був випущений у 2009 році, став першою стрічкою стоп-моушн анімації, знятою у стереоскопічному форматі 3D. Фільм був номінований на премію Оскар® та BAFTA®, а також завоював престижну нагороду Cristal Award на міжнародному фестивалі анімаційних фільмів в Аннесі. «Паранорман», також номінований на премії Оскар® та BAFTA®, побачив світ у серпні 2012 року. Більше інформації на www.laika.com.

Третій фільм студії LAIKA оснований на бестселері Алана Сноу «Тут є монстри» («Here Be Monsters»). Стрічка розповідає про мешканців міста Чізбридж, які вірять, що в глибинах каналізації мешкають страшні і небезпечні монстри. З настанням сутінків вони виходять на лови і викрадають дітей та сир. Насправді ж монстри кумедні, добрі і сердечні. У цьому переконався хлопчик-сирота, якого всиновила сімейка монстрів. З такою родиною не знудишся. Пригоди починаються!

1 липня 2013,  18:24 | Новини фільмів | Автор: SpaceMonkey

Світовий реліз стрічки «П’ятдесят відтінків сірого» почнеться в Північній Америці у п’ятницю, 1 серпня, 2014 року. Дати релізів в інших країнах будуть оголошені додатково. Focus Features випустить фільм у всіх кінотеатрах Сполучених Штатів. Universal Pictures International представлятиме фільм в інших країнах світу.

Режисером екранізації книжкового бестселеру №1 Е. Л. Джеймс виступить Сем Тейлор-Джонс. Сценарій Келлі Марсел. Продюсери: Е. Л. Джеймс, а також Майкл Де Лука та Дана Брунетті.

Universal Pictures та Focus Features придбали права на екранізацію всіх трьох книг трилогії «П’ятдесят відтінків сірого» в березні 2012 року. Focus Features супроводжуватиме маркетинг та дистрибуцію першої стрічки разом із Universal. Роман «П’ятдесят відтінків сірого» став світовим феноменом, трилогію переклали на 50 мов світу. На сьогоднішній момент продано 70 мільйонів друкованих та електронних примірників книги, що робить роман одним з найбільш популярних в світі.

«П’ятдесят відтінків сірого» розповідає історію 27-річного мільярдера Крістіана Грея та студентки коледжу Анастейші Стіл. Наступні романи серії, «На п’ятдесят відтінків темніше» та «П’ятдесят відтінків свободи» розповідають про еволюцію стосунків двох героїв. Більше інформації можна дізнатися на офіційній сторінці  «П’ятдесяти відтінків сірого» і в Facebook: http://www.facebook.com/fiftyshadesofgreymovie.

Focus Features та Focus Features International (www.focusfeatures.com) являються єдиною компанією. Ця студія із світовим ім’ям знімає оригінальні та сміливі фільми, якими насолоджуються глядачі всього світу, і які мають комерційний успіх. Компанія діє під брендом Focus Features в Північній Америці, а також як Focus Features International (FFI) в інших країнах світу.

У додаток до «П’ятдесяти відтінків сірого» серед майбутніх релізів Focus Features є такі стрічки, як «Кінець світу» (The World’s End) - нова комедія режисера Едгара Райта із Саймоном Пегом та Ніком Фростом; «Замкнена мережа» (Closed Circuit) – трилер Джона Кроулі з Еріком Баною та Ребекою Холл; драма, основана на реальних подіях «Вбити вісника»  (Kill the Messenger) із Джеремі Реннером; анімація «Якщо бути монстром» Boxtroll режисерів Ентоні Стаччі та Грехема Енабля, яку озвучать Бен Кінгслі, Тоні Колет, Ель Фенінг, Ісаак Хемпстед-Райт та Трейсі Морган; пригодницький трилер «Чорне море» (Black Sea) із Джудом Лоу від режисера Кевіна МакДоналда; а також драма «Клуб Даллас Баєрс» (Dallas Buyers Club) із Метью МакКонахі, Дженіфер Гарнер та Джаредом Лето в головних ролях.