Новини, в яких згадується Майкл Догерті

1 червня 2019,  19:35 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Задовго до появи людей на нашій планеті правили гігантські монстри. З розвитком цивілізацій вони пішли під землю і влаштувалися там на довгий сон, поступившись місцем людству. Але з пробудженням Ґодзілли стародавні монстри заворушилися, почали позіхати, відкривати свої очі і розпрямляти свої лапки та крильця, які затекли від довгого перебування в стазисі. І коли прокидається триголовий крилатий змій Кінг Гідора, Земля здригається, а людство з домінуючого виду миттєво перетворюється на вид на межі вимирання. Тепер у людей залишається лише одна надія на порятунок – Ґодзілла.

Читати далі...
28 травня 2019,  16:14 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Поки весь світ приходить до тями від епічної битви у фіналі блокбастера «Месники: Завершення», студія Warner Bros. готує свою відповідь Marvel Studios у науково-фантастичному екшені «Ґодзілла II: Король монстрів».

Фільм режисера Майкла Догерті розповідає про героїчні зусилля криптозоологічного агентства «Монарх», яке намагається стримати гігантських монстрів. На цей раз проти потужного Ґодзілли виступають Мотра, Родан та ультимативний кайдзю — триголовий монстр Кінг Гідора. І коли ці древні суперхижаки, які з плином часу перетворились на напівзабуті міфи, повстають знову, щоб зійтися в масштабному протистоянні, людству тільки й залишається, що відійти в сторону і намагатися не загинути.

Ви вже можете придбати квитки на «Ґодзілла II: Король монстрів» на нашому сайті. В український прокат стрічка виходить цього четверга, 30 травня.

24 квітня 2019,  04:39 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Людство об'єднується з Ґодзіллою, щоб прогнати банду гігантських монстрів, у фінальному українському трейлері науково-фантастичного бойовика «Ґодзілла II: Король монстрів».

Продовження фільму «Ґодзілла» покаже героїчні зусилля кріптозоологічного агентства «Монарх», чиї хоробрі вчені намагаються знайти спосіб стримати гігантських монстрів, що напали на наш світ і бажають його знищити. Щоб перемогти Мотру, Родана і ультимативного кайдзю Кінга Гідору, який їх очолює, вчені вирішують викликати Ґодзіллу. Він покаже їм, хто є справжнім королем монстрів.

В український прокат фантастика Майкла Догерті, де зіграють Міллі Боббі Браун, Віра Фарміга, Саллі Гокінс, Чарльз Денс, Чжан Цзиі, Бредлі Вітфорд і Кайл Чандлер, вийде напередодні літа, 30 травня.

16 квітня 2019,  18:34 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нам потрібен свій монстр. Новий ТБ-ролик науково-фантастичного бойовика «Ґодзілла II: Король монстрів» показує, що Ґодзілла наша єдина надія в битві з трьома гігантами.

В сиквелі фільму «Ґодзілла», який вийшов у 2014 році, всій людській цивілізації загрожують три гігантських монстри: Мотра, Родан та Кінг Гідора, останній з яких нагадує триголового дракона. Працівники секретної організації Monarch, яка займається вивченням гігантських доісторичних істот, відчайдушно шукають вихід з цієї жахливої ситуації, і в новому ТБ-ролику доктор Стентон (Бредлі Вітфорд) озвучує, що їм «потрібен свій монстр», який їх захистить. Цим монстром виявляється Ґодзілла.

Дивіться також розширений ТБ-ролик «Ґодзілла II: Король монстрів», який показує, що монстри бувають не тільки жахливими, а й прекрасними. В кінотеатри України фільм Майкла Догерті прибуде 30 травня.

18 березня 2019,  23:16 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ви напевно звернули увагу на те, як гігантські монстри випромінюють світло в трейлерах пригодницької наукової фантастики «Ґодзілла II: Король монстрів», і новий ТВ-ролик пояснює, чому вони це роблять.

Читати далі...
4 серпня 2018,  02:14 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Арт-постер науково-фантастичного фільму «Ґодзілла: Король монстрів» показує протистояння Ґодзілли з гігантським монстром Кінгом Гідорою, у якого є три зубасті голови.

Читати далі...
22 липня 2018,  02:37 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Монстри нападають на нашу планету в першому офіційному трейлері науково-фантастичного фільму «Ґодзілла: Король монстрів», який прибув в Інтернет прямо з Comic-Con.

Сиквел «Ґодзілли», яка вийшла в 2014 році, познайомить глядачів з новими героями та новими монстрами, які несуть ще більшу загрозу. Доктор Емма Расселл (Віра Фарміга), яка працює на вивчаючу монстрів організацію Monarch і знайшла спосіб спілкуватися з гігантськими істотами, та її дочка Медісон (Міллі Боббі Браун) опиняються в центрі протистояння Ґодзілли з трьома прекрасними й небезпечними монстрами Роданом, Мотрою і Гідорою, битви яких ставлять під загрозу існування людства.

Фільм «Ґодзілла: Король монстрів», режисером якого є Майкл Догерті, увірветься в українські кінотеатри у березні 2019 року.

19 липня 2018,  02:18 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка серіалу «Дуже дивні справи» Міллі Боббі Браун передає сигнал лиха в дебютному тизері науково-фантастичної картини «Годзилла: Король монстрів».

У наступній главі кінематографічного всесвіту MonsterVerse («Всесвіт монстрів») від студій Warner Bros. і Legendary Годзилла повернеться, щоб битися з монстрами Роданом, Мотрою та Гідорою. Браун втілює одну з центральних героїнь картини Медісон Расселл, яка в даному тизері відчайдушно намагається зв'язатися по радіо з організацією Monarch, що займається вивченням монстрів та захистом планети від них. Але у відповідь дівчина чує тільки моторошні звуки.

З нетерпінням чекаємо на вихід повноцінного трейлера нової «Годзилли», який імовірно буде представлений в суботу в рамках конвенції Comic-Con.

Прем'єра фільму Майкла Догерті відбудеться навесні 2019 року.

31 січня 2017,  20:54 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Юна зірка «Дуже дивних справ» Міллі Боббі Браун стала першим офіційно оголошеним членом каста «Годзілли 2».

Читати далі...