Новини серіалів, в яких згадується Кэтрин ЛаНаса

9 травня 2020,  17:20 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося інтригуючий промо-ролик 13 та фінальної серії 1 сезону музичної драмеді «Кеті Кін», в якому герої замислюються над тим, що було б, якби вони прийняли інше доленосне рішення.

Читати далі...
18 квітня 2020,  17:20 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Промо-ролик наступної серії драматичної комедії «Кеті Кін» розкриває, що в Нью-Йорк в гості до наших героїв прибуде один з жителів Рівердейла.

Читати далі...
31 березня 2020,  22:41 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Промо-ролик 9 серії 1 сезону драматичної комедії «Кеті Кін» нагадує нам, як важливо вміти тримати обличчя в будь-якій неприємній ситуації на роботі.

Читати далі...
14 березня 2020,  17:26 | Новини серіалів

В 7 серії 1 сезону музичного серіалу «Кеті Кін» його головна героїня опиняється в любовному трикутнику з... принцом.

Глорія (Кетрін ЛаНаса) доручає Кеті (Люсі Гейл) дизайн весільної сукні для нареченої принца Ерола Свуна (Саамер Усмані), що змінить хід її кар'єри. Хорхе (Джонні Бошан) хоче зробити наступний крок у своїй кар'єрі, тому вирішує поставити шоу. Джозі (Ешлі Мюррей) відчуває розгубленість, що нічого не вийшло з вечірки на честь виходу її EP. Тим часом Пеппер (Джулія Чан) звертається до Александра (Люсьєн Лавісконт) та Ксандри (Камілль Гайд) з інвестиційною пропозицією.

Серія «Chapter Seven: Kiss of the Spider Woman» («Глава сьома: Поцілунок Жінки-павука») вийде на екрани 20 березня за українським часом.

7 березня 2020,  22:09 | Новини серіалів

У 5 серії драматичного серіалу «Кеті Кін» на героїв чекало немало неприємностей, але найбільше дісталося найважливішому інструменту в житті головної героїні її вінтажній швейній машинці.

Кеті Кін (Люсі Гейл) з дитинства мріяла стати дизайнеркою одягу завдяки своїй мамі-швачці, і коли мами не стало, у Кеті залишилася її швейна машинка, на якій вона тепер сама шиє свої вбрання. У неї було одне правило для сусідів по квартирі: вони «можуть брати її йогурт, шампунь чи одяг», але вона просила «ніколи не чіпати її швейну машинку». Хорхе (Джонні Бошан) порушив її правило, і зламав машинку. І тепер Кеті потрібно пошити неймовірне вбрання за 24 години вручну, щоб встигнути показати його Глорії (Кетрін ЛаНаса) і отримати дизайнерську стипендію. Але не переживайте, друзі їй допоможуть.

Наступна серія «Кеті Кін» під назвою «Chapter Six: Mama Said» («Глава шоста: Мама сказала») вийде на екрани 13 березня за українським часом.