Фільмографія Джоель С. Келлер

Фільмографія: Актор, Продюсер
Звук (2017)
The Sound
Officer Simmons
Останній кандидат (2016)
Designated Survivor
DSAC Reddington
Blood and Water (2015)
Greg
Look Again (2015)
Brad
Засіб (2014)
Remedy
Hugh
Вкушена (2014)
Bitten
Peter Myers
The Privileged (2013)
Matt Lynley ...У титрах Joel S. Keller
Бестія (2013)
Rogue
CC
Джек (2013)
Jack
Karl Bélanger ...У титрах Joel S. Keller
Різдвяна пісня (2012)
A Christmas Song
Gary
Красуня і чудовисько (2012)
Beauty and the Beast
Charlie McWenstle
Кибергеддон (2012)
Cybergeddon
Jim McCluskey
В надежде на спасение (2012)
Saving Hope
Emma's Father
Кінг (2011)
King
Men with Brooms (2010)
Bill
Тайные связи (2010)
Covert Affairs
Allen Langer
The Bridge (2010)
Kettler
Правила съема (2009)
The Dating Guy
   Rudolph
Біла мла (2009)
Whiteout
Jack
Читаючий думки (2009)
The Listener
Max Hauser
Розслідування Мердока (2008)
Murdoch Mysteries
Marlin Edwards
Кордон (2008)
The Border
Taylor Church
Скачки (2007)
All Hat
Dean Calder
Song of Slomon (2007)
Father Connor ...У титрах Joel S. Keller
Планета дикунів (2007)
Savage Planet
Duncan West
Ласкаво просимо до Дарему (2007)
Durham County
Jake Sharpe
Шлях до 11 вересня (2006)
The Path to 9/11
Peter Zatewski
Та сама людина (2005)
The Man
Laptop Guy
Кевін Хілл (2004)
Kevin Hill
Andrew Klein
Зірка-малолітка (2004)
Instant Star
Principal
Покажи мені свої (2004)
Show Me Yours
Darryl
Дочка піаніста (2003)
The Piano Man's Daughter
Neddy Harrison ...У титрах Joel S. Keller
Платина (2003)
Platinum
Rich
Сью Томас: Пильний детектив (2002)
Sue Thomas: F.B.Eye
Залякати до смерті (2002)
Scared Silent
Todd Bakelin
Вбивство серед друзів (2001)
Murder Among Friends
Mark Woodruff
The Art of Woo (2001)
Patrick Aucoin ...У титрах Joel S. Keller
Забійний відділ (2001)
Blue Murder
Det. Ed Oosterhuis
Вбивство (2000)
One Kill
O'Connell
Братство вбивць (1999)
Brotherhood of Murder
Larry Martin
Життя перед цим (1999)
The Life Before This
Kevin
Злочин в Коннектикуті: Історія Алекс Келлі (1999)
Crime in Connecticut: The Story of Alex Kelly
Craig Warren ...У титрах Joel S. Keller
Бура сторіччя (1999)
Storm of the Century
Cal Freese
Погана дівчина (1999)
The Wrong Girl
Brian Fisher
The City (1999)
Nathan Harvey
Аніморфи (1998)
Animorphs
Controller #2
Altarpiece (1998)
Pilot ...У титрах Joel S. Keller
Sleeping Dogs Lie (1998)
Cole Willis
Balls Up (1997)
Max ...У титрах Joel S. Keller
Висячий сад (1997)
The Hanging Garden
Fletcher ...У титрах Joel S. Keller
На місці батька (1997)
In His Father's Shoes
Ron
Її звали Микита (1997)
La Femme Nikita
Corman
Псі Фактор: Хроніки паранормальных явищ (1996)
PSI Factor: Chronicles of the Paranormal
Strother
Брати Харді (1995)
The Hardy Boys
Bobby Green
Net Worth (1995)
Matt ...У титрах Joel S. Keller
ППУ (1994)
PCU
Pretty Boy Dancer ...У титрах Joel S. Keller
Кунг-фу: Відродження легенди (1993)
Kung Fu: The Legend Continues
Laettner
The Reckoning (1991)
Young Dennis ...У титрах Joel S. Keller
Чи боїшся ти темряви? (1990)
Are You Afraid of the Dark?
Lucas
Дорога до Ейвонлі (1990)
Road to Avonlea
Pincher
Лицар назавжди (1989)
Forever Knight
Matthew Neary
Телевізійна служба новин (1989)
E.N.G.
Darryl Reynolds
The Grizzlies ()
Coach