Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Анна фон ЛинстовAnne von Linstow

50%
0
50%
0

Фільмографія

Die Nonne und der Kommissar - Verflucht (2012) ... Schwester Anabel
Die Nonne und der Kommissar - Todesengel (2009) ... Schwester Annabel
Die Nonne und der Kommissar (2006) ... Schwester Anabel
Всі друзі (1998) ... Sylvia Wallner
Nana (1997) ... Jeanie
Сім'я Фаллеров (1994) ... Monique Guiton
Місце злочину (1970) ... Franziska

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...