Джеррі БрукхаймерJerry Bruckheimer

Джеррі Брукхаймер / Jerry Bruckheimer
Повне ім'я: Jerome Leon Bruckheimer
Псевдонім: Mr. Blockbuster
Народився 21 вересня 1945
Зріст: 173 см
50%
0
50%
0

Фільмографія Джеррі Брукхаймера

Дика банда (2022) ... продюсер
Топ Ґан: Меверік (2020) ... продюсер
Кайфтаун (2020) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Погані хлопці назавжди (2020) ... продюсер (продюсер)
Двійник (2019) ... продюсер
Найкращі в Лос-Анджелесі (2019) ... продюсер (исполнительный продюсер / продюсер)
SI True Crime (2019) ... продюсер (исполнительный продюсер)
12 Сильних (2018) ... продюсер (продюсер)
Пірати Карибського моря: Помста Салазара (2017) ... продюсер (продюсер)
Люцифер (2016) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Відео з участю Джеррі Брукхаймера

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Джеррі Брукхаймера. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Джеррі Брукхаймера

Написати коментар...
Написати коментар...