Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Пэт КилиPat Kiely

50%
0
50%
0

Фільмографія

A Majestic Christmas (2018) ... режисер
Смерть та життя Джона Ф. Донована (2018) ... James, the Director
Someone Else's Wedding (2017) ... режисер, продюсер, сценарист
Прибуття (2016) ... Environmental Tech
Three Night Stand (2013) ... режисер, продюсер, сценарист
Потомство (2013) ... Bruce
Відео з участю

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...