Сара ЧалкSarah Chalke

Сара Чалк / Sarah Chalke
Народилася 27 серпня 1976
Зріст: 173 см
50%
0
50%
0

Фільмографія

Вулиця світлячків (2021) ... Kate Mularkey
Не та дівчина (2020) ... Julia
Коннери (2018) ... Andrea
Поліція Парадайс (2018) ... Gina Jabowski
Крижане серце: Різдво з Олафом (2017) ... дополнительные голоса
Друзі з коледжу (2017) ... Merrill Morgan
Ніхто (2017) ... Sarah Chalke
Закон Мерфі (2016) ... Mrs. Murawski
Просто немає слів (2016) ... Melanie
After the Reality (2016) ... Kate

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...