Оновлення, в яких згадується Розамунд Пайк

8 квітня 2019,  19:08 | Оновлення

Опублікований український трейлер драми «Приватна війна», головну роль в якій виконала акторка Розамунд ПайкЗагублена»).

В основу сюжету фільму покладена реальна історія військового репортера Мері Колвін (Розамунд Пайк). Вона планувала розповісти правду про те, що відбувається в цій гарячій точці. Вона готувала репортажі про військові конфлікти у Чечні, Косово, Сьєрра-Леоне та Зімбабве. У 2001 році під час війни в Шрі-Ланці Колвін отримала важке поранення і втратила око. Вона загинула в 2012 році в Сирії під час облоги Хомса.

Прем'єра фільму «Приватна війна» відбудеться 11 квітня.

30 січня 2018,  12:32 | Оновлення

Представляємо перший український трейлер трилера «Операція Ентеббе» з Розамунд Пайк і Даніелем Брюлем, заснованого на реальних подіях:

В 1976 році чотири терориста захоплюють літак, беруть його пасажирів в заручники та змушують його приземлитися в Ентеббе, Уганда, щоб обміняти цих людей на десятки палестинців, ув'язнених в Ізраїлі.

У кінотеатрах України з 12 квітня.

8 грудня 2017,  02:01 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Номінантка на премію «Оскар» Розамунд Пайк і номінант на «Золотий глобус» Даніель Брюль грають терористів в першому трейлері кримінальної драми «7 днів в Ентеббе».

Фільм, заснований на реальних подіях, розповість історію, що сталася в 1976 році. Чотири терориста захоплюють літак, який летить з Ізраїлю в Париж, беруть його пасажирів в заручники і змушують приземлитися в Ентеббе, Уганда, щоб обміняти цих людей на десятки палестинців, ув'язнених в Ізраїлі. Компанію Пайк і Брюлю тут складуть Едді Марсан, Бен Шнетцер і Дені Меноше.

У світовий прокат нова картина режисера Жозе ПадільїРобоКоп», «Нарко») вийде 9 березня 2018 року.

13 листопада 2017,  17:51 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося другий трейлер вестерна «Недруги», де головну роль виконує володар «Оскара» Крістіан Бейл.

Актор втілює легендарного армійського капітана Джозефа Дж. Блокера, який в 1892 році погоджується супроводжувати вождя шайєннів та його сім'ю в їх переході через небезпечні території. Головну жіночу роль у цій історії виконує номінантка на премію «Оскар» Розамунд Пайк. Компанію їй і Бейлу тут складають Бен Фостер, Джессі Племонс, Стівен Ленг, Тімоті Чаламет й Адам Біч.

У світовий прокат фільм Скотта Купера виходить в грудні. Поки невідомо, чи добереться він до українських кінотеатрів.

6 вересня 2017,  00:34 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Володар «Оскара» Крістіан Бейл втілює легендарного армійського капітана в першому трейлері вестерна «Недруги». Події кінокартини відбуваються в 1892 році, коли капітан Джозеф Дж. Блокер відправляється в складну подорож по небезпечній території, щоб супроводити вождя племені шайєннів та його сім'ю назад на землі їх племені. Разом з Бейлом тут зіграють Розамунд Пайк, Бен Фостер, Стівен Ленг і Адам Біч.

Світова прем'єра нового фільму Скотта Купера, який раніше зняв Бейла в кримінальній драмі «З пекла», відбулася минулого тижня на кінофестивалі в Теллуриді.

20 квітня 2017,  14:40 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Для біографічного трилера «Мозок Гіммлера зветься Гейдріхом» Джейсон Кларк і Розамунд Пайк перевтілилися в високопоставлене в Третьому Рейху подружжя-нацистів Рейнхарда і Ліну Гейдріх. Рейнхард був главою СС, гестапо та виступав архітектором «остаточного вирішення єврейського питання». Фільм повідає про те, як в 1942 році чехословацький опір вирішує здійснити одну з найбільш амбітних операцій Другої світової війни під назвою «Антропоїд»: вбити Гейдриха.

Разом з Кларком і Пайк у фільмі Седріка Жіменеса грають Міа Васиковська, Джек О'Коннелл й Джек Рейнор.

28 серпня 2016,  19:40 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Трейлер біографічної драми «Об'єднане королівство» представляє непрості випробування, які доводиться пройти героям Девіда Ойелоуо і Розамунд Пайк, принцу Ботсвани і простій британці, які після заміжжя повернулися на його батьківщину, щоб він став на чолі своєї країни.