Розамунд ПайкRosamund Pike

Розамунд Пайк / Rosamund Pike
Повне ім'я: Rosamund Mary E. Pike
Псевдонім: Ros
Народилася 27 січня 1979; Лондон, Англія, Велика Британія
Зріст: 174 см
100%
3
0%
0

Фільмографія Розамунд Пайк

Колесо часу (2021) ... Moiraine, продюсер (продюсер)
Аферистка (2020) ... Marla Grayson
Archibald's Next Big Thing (2019) ... рассказчик
Небезпечний елемент (2019) ... Marie Curie
Сімейний брак (2019) ... Louise
Долина мумі-тролів (2019) ... Mooninmamma
Три секунди (2019) ... Wilcox
The Banker's Wife (2019) ... актриса
Мешканці пагорбів (2018) ... Black Rabbit of Inlé

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Розамунд Пайк. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Розамунд Пайк

Написати коментар...
Написати коментар...