Новини, в яких згадується Алекс Борштейн

11 квітня 2023,  10:45 | Новини серіалів

Місіс Мейзел готова нарешті стати справжньою зіркою стендапу у повноцінному трейлері заключного сезону популярної драмеді «Дивовижна місіс Мейзел», прем'єра якого відбудеться 14 квітня на платформі Amazon Prime.

Читати далі...
30 липня 2020,  20:40 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Цього року лідером головної американської телепремії «Еммі» став супергеройський серіал «Хранителі» з 26 номінаціями, а за ним слідує комедійний серіал «Дивовижна місіс Мейзел» з 20 номінаціями.

Читати далі...
24 грудня 2019,  15:11 | Новини серіалів

Якщо ви теж відчуваєте себе некомфортно в літаку, то точно поспівчуваєте Сьюзі під час перегляду нового фрагмента 3 сезону хітового комедійного серіалу «Дивовижна місіс Мейзел».

У нових серіях Мідж (Рейчел Броснахен) та її вірна менеджерка Сьюзі (Алекс Борштейн) вирушають у свій перший тур разом із співаком Шаєм Болдвіном (Лерой МакКлейн), а це означає, що їм доведеться чимало подорожувати літаком. І коли вони залишають Нью-Йорк, Мідж дізнається, що Сьюзі ще нікуди не літала і дуже цього боїться. Її страх перед польотами посилюється, коли на борт заходить величезний хлопець на прізвисько Худий, оскільки Сьюзі здається, що через нього в салоні буде надмірна вага. Менеджер Шая Реджі (Стерлінг К. Браун) помічає стан Сьюзі і вручає їй паперовий пакетик, оскільки «цей літак взято в оренду».

Прем'єра 3 сезону «Місіс Мейзел» відбулася на початку місяця, а через декілька днів серіал отримав 2 номінації на премію «Золотий глобус». Так що компанія Amazon вже планує зйомки 4 сезону.

15 грудня 2019,  03:12 | Новини серіалів

Напередодні новорічних свят може приснитися що завгодно, але навряд чи ваші сни про свята схожі на сон Мег з 9 серії 18 сезону мультсеріалу «Гріффіни».

Новий фрагмент різдвяної серії «Гріффінів», який канал Fox опублікував у мережі в п'ятницю, показує сексуальний сон Мег (Міла Куніс) про Санту, який їй наснився, після того як вона повела Стьюї (Сет МакФарлейн) в торговий центр, щоб він зустрівся з місцевим Сантою. І коли Лоїс (Алекс Борштейн) будить її, оскільки дочка дуже довго спить, Мег каже, що зустріла одного хлопця. Але вона поки не готова зізнатися, хто він насправді, і називає його просто «бородатим хлопцем».

Прем'єра святкової серії «Гріффінів» відбудеться 16 грудня за українським часом. Збираєтеся її дивитися?

14 жовтня 2019,  20:02 | Новини серіалів

Офіційний трейлер 3 сезону хітового комедійного серіалу «Дивовижна місіс Мейзел» показує Мідж в турі, який змінить її життя.

У новому сезоні серіал від Емі Шерман-Палладіно, на рахунку якого є 16 премій «Еммі» і 3 «Золотих глобуса», відправляє свою головну героїню Міріам «Мідж» Мейзел (Рейчел Броснахен) в тур містами США, де вона буде продовжувати смішити зі сцени різну публіку. Компанію їй в цій масштабній пригоді складе вірна менеджерка Сьюзі (Алекс Борштейн), яка готова на все, щоб її клієнтка (і подруга) стала справжньою легендою в колі стендап-коміків. Тим часом і без того драматичні стосунки Мідж з колишнім чоловіком Джоелом (Майкл Зеген) то налагоджуються, то знову ускладнюються.

Також трейлер показує нових персонажів у втіленні зірки серіалу «Це ми» Стерлінга К. Брауна та Лізи Вейл з «Дівчаток Гілмор». «Дивовижна місіс Мейзел» повернеться на екрани з десятком нових серій 6 грудня.

26 серпня 2019,  12:18 | Новини серіалів

Мідж вирушає у свій перший тур і знову жартує на скандальні теми у тизер-трейлері 3 сезону хітового комедійного серіалу «Дивовижна місіс Мейзел».

Серіал Емі Шерман-Палладіно, який в цьому сезоні номінований на 20 премій «Еммі», слідує за колишньою домогосподаркою з пристойної сім'ї Міріам «Мідж» Мейзел (Рейчел Броснахен), яка вирішує вийти на сцену і стати стендап-коміком, чим шокує своїх рідних. Але Мідж не зупинити, і в нових серіях її та її бойову менеджерку С'юзі (Алекс Борштейн) чекають незабутні пригоди в турі.

Всі серії 3 сезону «Дивовижної місіс Мейзел», де також з'явиться зірка серіалу «Це ми» Стерлінг К. Браун, стануть доступні до перегляду 6 грудня.

9 серпня 2019,  20:57 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Перший кадр 3 сезону хітового комедійного серіалу «Дивовижна місіс Мейзел» відправляє головну героїню та її вірного менеджера грітися (і працювати) на сонечку в Маямі.

Читати далі...
25 жовтня 2018,  16:05 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов офіційний трейлер 2 сезону драматичної комедії «Дивовижна місіс Мейзел», який повідомляє, що серіал повернеться з новими серіями 5 грудня.

Пригоди безжурної екс-домогосподарки Міріам «Мідж» Мейзел, за роль якої Рейчел Броснахен отримала премії «Золотий глобус» та «Еммі», тривають! Рік тому вона була зразковою дружиною і матір'ю, готувала найкращу грудинку і організовувала свята для своєї сім'ї, але її чоловік пішов до своєї секретарки, Мідж напилася та відмінно виступила в місцевому барі зі стендапом. Вона знайшла роботу в улюбленому універмазі й за допомогою нової подруги-менеджера Сьюзі (Алекс Борштейн) збирається стати однією з найкращих коміків на нью-йоркській сцені.

У 2 сезоні також повернуться Майкл Зеген, Марін Хінкль, Тоні Шелуб та Люк Кірбі. Авторкою серіалу «Дивовижна місіс Мейзел» виступає Емі Шерман-Палладіно, яка придумала «Дівчата Гілмор».