Статті, в яких згадується Айла Фішер

21 січня 2021,  17:44 | Статті

25 січня закінчується локдаун і кінотеатри відкривають свої двері для глядачів (звісно, з дотриманням антивірусних заходів) і одразу ж пропонують до перегляду нові фільми. Один з них – «Колишня з того світу» з Деном Стивенсом, Айлою Фішер і Леслі Манн в головних ролях. Пропонуємо прочитати невелику статтю про цей фільм:

Читати далі...
28 листопада 2020,  20:30 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Без сумнівів головним фільмом грудня є супергеройський екшен «Диво-жінка 1984», але ми знаємо ще сім цікавих кінострічок різних жанрів і за участю відомих акторів, які покажуть на великих екранах перед Новим роком і які однозначно варті вашої уваги.

Читати далі...
2 березня 2016,  02:47 | Статті | Автор: SpaceMonkey

Номінант премії Оскар і володар золотого Глобуса Саша Барон Коен – автор іронічних хітів «Борат», «Бруно» і «Диктатор» - повертається у ролі нового ексцентричного героя. На плечі цього вічно безробітного, але оптимістично налаштованого футбольного фана несподівано лягає місія: врятувати світ. А все це через появу молодшого брата (Марк Стронг), з яким їх розлучили ще в дитинстві. Наразі брат – опальний агент МІ6 - потребує допомоги пришелепкуватого провінціала. Він змушений кинути теплий бік коханої (Ребел Вілсон) і свої надважливі футбольні розборки, щоб розкрити таємні змови зловмисників. Трансформацію з суперідіота в супершпигуна розпочато!

Читати далі...