Оновлення, в яких згадується Джон Траволта

2 травня 2019,  17:00 | Оновлення

Опублікований український трейлер трилера «Отруйна троянда», головні ролі в якому виконали Морган Фріман та Джон Траволта. Режисерами та сценаристами фільму є Франческо Сінкуемані та Лука Джіліберто.

Колишній успішний футболіст Карсон Філіпс працює приватним детективом. Він береться за звичайну справу про безвісті зниклих. Але воно приводить його до злочинної мережі, підозрюваних і померлих. Серед підозрюваних опиняється його давно втрачена дочка-підліток. Тепер героєві належать перегони з часом, щоб розкрити справу, врятувати дочку і розкрити брудні секрети міста.

В український прокат фільм «Отруйна троянда» вийде 23 травня.

14 травня 2018,  16:27 | Оновлення

З'явився український трейлер фільму «Кодекс Ґотті» з Джоном Траволтою.

Гангстерська драма про одного з найвідоміших мафіозі ХХ століття Джона Готті. Він пройшов неймовірний шлях до вершин злочинного світу, очоливши могутню родину Гамбіно, в той час як його син і спадкоємець обирає шлях спокути.

В кінотеатрах України дивіться з 2 серпня.

27 вересня 2017,  11:37 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дворазовий оскарівський номінант Джон Траволта постає в образі кримінального боса Джона Готті в першому трейлері байопіку «Кодекс Готті». Він був італійсько-американським ганстером, який став босом могутньої кримінальної сім'ї Гамбіно. Даний фільм покаже його відносини з сином Джоном Готті мол. (Спенсер Лофранко), який посів місце батька, коли його засудили до довічного ув'язнення у 1992 році.

Режисером кінокартини виступає зірка «Красунчиків» Кевін Конноллі, для якого це буде третя повнометражна режисерська робота.

25 липня 2017,  02:54 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У 3 сезоні серіалу «Люцифер» його головний герой (Том Елліс) прокинеться посеред пустелі з крилами ангела, але не бійтеся, після він доведе, що він все-таки диявол, запевняють творці серіалу. Також трейлер показує, як Люцифер приміряє на себе костюмчик в стилі Джона Траволти з «Лихоманки суботнього вечора», буде влаштовувати гучні вечірки і навіть жонглювати грудними імплантами. Що ж стосується інших персонажів, то Ден (Кевін Алехандро) тут цілує Хлої (Лорен Джерман), в Аменадіела (Д.Б. Вудсайд) стріляють, Мейз (Леслі-Енн Брандт) затіває бійку, Лінда (Рейчел Харріс) напивається, а Елла (Аймі Гарсіа) танцює в кабаре.

Панель «Люцифера» на Comic-Con, де каст співає веселу пісеньку, дивіться тут. Серіал повертається 2 жовтня.

8 грудня 2013,  03:21 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Буквально кілька днів тому ми викладали неофіційний трейлер з російським перекладом до фільму «Сезон вбивць», в якому Роберт Де Ніро буде воювати проти Джона Траволти, і ось на нашому сайті з'явився дубльований трейлер до цього бойовику. Роберт Де Ніро останнім часом став особливо часто світитися у фільмах, і це, безумовно, має подобатися його фанатам. До речі, це перший фільм, в якому Роберт Де Ніро знявся разом з Джоном Траволтою.

Подивитися фільм в кінотеатрах України можна буде з 16 січня 2014 року.