Новини, в яких згадується Джон Траволта

7 липня 2020,  16:55 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінгова платформа Quibi продовжує дивувати своїми серіалами. Її наступним проектом стане комедійний серіал «Die Hart» за участю Кевіна Гарта і Джона Траволти, чий трейлер з'явився в мережі вчора.

Читати далі...
24 липня 2019,  21:23 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Щойно в мережі з'явився офіційний трейлер трилера «Фанатик», де номінант на премію «Оскар» Джон Траволта змінився до невпізнання.

Новий фільм фронтмена групи Limp Bizkit Фреда Дерста був натхненний реальною історією про наполегливого шанувальника, який багато років переслідував музиканта. В «Фанатику» Траволта грає Муза, який давно хотів зустрітися зі своїм кумиром Гантером Данбаром (Девон Сава), героєм бойовиків. Але коли йому не вдається взяти у актора автограф на зустрічі з шанувальниками, Муз вирішує знайти будинок Гантера і познайомитися з ним за будь-яку ціну.

В американський прокат «Фанатик» вийде у серпні.

22 травня 2019,  19:23 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На цьому тижні студія Disney обіцяє нам казкову подорож до Аграби у своєму фентезійному мюзиклі «Аладдін», продюсер Джеймс Ганн познайомить нас з темним супергероєм у фільмі жахів «Брайтбьорн», а Джонні Депп буде бунтувати проти системи в картині «Річард говорить "Прощавай"».

Читати далі...
2 травня 2019,  17:00 | Оновлення

Опублікований український трейлер трилера «Отруйна троянда», головні ролі в якому виконали Морган Фріман та Джон Траволта. Режисерами та сценаристами фільму є Франческо Сінкуемані та Лука Джіліберто.

Колишній успішний футболіст Карсон Філіпс працює приватним детективом. Він береться за звичайну справу про безвісті зниклих. Але воно приводить його до злочинної мережі, підозрюваних і померлих. Серед підозрюваних опиняється його давно втрачена дочка-підліток. Тепер героєві належать перегони з часом, щоб розкрити справу, врятувати дочку і розкрити брудні секрети міста.

В український прокат фільм «Отруйна троянда» вийде 23 травня.

20 травня 2018,  23:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Смотрим новые трейлеры фантастического экшена «Дэдпул 2», шпионского боевика «Миссия невыполнима: Фолаут», музыкального байопика «Богемная рапсодия», мультфильма «Суперсемейка 2», экшена «План побега 2» и нового сериала «Зачарованные».

Читати далі...
14 травня 2018,  16:27 | Оновлення

З'явився український трейлер фільму «Кодекс Ґотті» з Джоном Траволтою.

Гангстерська драма про одного з найвідоміших мафіозі ХХ століття Джона Готті. Він пройшов неймовірний шлях до вершин злочинного світу, очоливши могутню родину Гамбіно, в той час як його син і спадкоємець обирає шлях спокути.

В кінотеатрах України дивіться з 2 серпня.

27 вересня 2017,  11:37 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дворазовий оскарівський номінант Джон Траволта постає в образі кримінального боса Джона Готті в першому трейлері байопіку «Кодекс Готті». Він був італійсько-американським ганстером, який став босом могутньої кримінальної сім'ї Гамбіно. Даний фільм покаже його відносини з сином Джоном Готті мол. (Спенсер Лофранко), який посів місце батька, коли його засудили до довічного ув'язнення у 1992 році.

Режисером кінокартини виступає зірка «Красунчиків» Кевін Конноллі, для якого це буде третя повнометражна режисерська робота.

25 липня 2017,  02:54 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У 3 сезоні серіалу «Люцифер» його головний герой (Том Елліс) прокинеться посеред пустелі з крилами ангела, але не бійтеся, після він доведе, що він все-таки диявол, запевняють творці серіалу. Також трейлер показує, як Люцифер приміряє на себе костюмчик в стилі Джона Траволти з «Лихоманки суботнього вечора», буде влаштовувати гучні вечірки і навіть жонглювати грудними імплантами. Що ж стосується інших персонажів, то Ден (Кевін Алехандро) тут цілує Хлої (Лорен Джерман), в Аменадіела (Д.Б. Вудсайд) стріляють, Мейз (Леслі-Енн Брандт) затіває бійку, Лінда (Рейчел Харріс) напивається, а Елла (Аймі Гарсіа) танцює в кабаре.

Панель «Люцифера» на Comic-Con, де каст співає веселу пісеньку, дивіться тут. Серіал повертається 2 жовтня.

28 травня 2015,  17:19 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Асоціація американських телекритиків опублікувала список найбільш очікуваних телесеріалів майбутнього сезону. Серед них виявилися «Супергерл» і «Американська історія злочинів».

Повний список виглядає так: «Американська історія злочинів», «Водолій», «Сліпа пляма», «Minority Report» («Особлива думка»), «Маппет», «Королеви крику», «Супергерл» і «UnREAL».

Відомий сценарист і шоураннер Райан Мерфі продовжить завойовувати екрани вже цієї осені, коли відбудуться прем'єра цілих двох його нових творів: «Американської історії злочинів» і «Королев крику». Обидва проекти будуть антологіями. 

Перший розповість про одних з самих прославлених і скандальних злочинців. Відомих порушників закону та їх оточення втілять Кьюба Гудінг млДевід ШвіммерДжон ТраволтаСара ПолсонСельма Блер і Конні Бріттон. А «Королеви крику» стануть слешером, чиї події  розгортатимуться в коледжі навколо жіночого суспільства, життя чиїх учасниць ставить під загрозу новий маніяк. Головні ролі в ньому виконають Емма Робертс і Джеймі Лі Кертіс.

Читати далі...
23 лютого 2015,  07:08 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Только что состоялась одна из самых шикарных и долгожданных церемоний этого наградного сезона. В лос-анджелесском театре «Долби» (в прошлом он назывался «Кодак») прошла 87-я церемония награждения «Оскар», где вручали золотые статуэтки самым достойным представителям кинематографа прошедшего года по мнению членов Американской киноакадемии.

Как многие и ожидали, Нил Патрик Харрис открыл церемонию музыкально-танцевальным номером, с которым ему помогла Анна Кендрик в своем платье Золушки из «В темном-темном лесу» и Джек Блэк. На протяжении всего шоу Харрису удавалось рассмешить зал краткими, но попадающими прямо в цель ремарками. 

Итак, Лучшим фильмом года признали «Бёрдмэна», Лучшим режиссером - Алехандро Гонсалеса Иньярриту, также свои первые «Оскары» прошлой ночью получили Эдди Редмэйн и Джулианна Мур, для которой это была уже пятая номинация.

Лупита Нионго, вручая награду Лучшему актеру второго плана, которым стал Дж. К. Симмонс, процитировала Робина Уильямса: «Тебе дана лишь искра безумия. Ты не должен ее потерять

Режиссера «Иды» после его победы не смогла остановить музыка, которая намекает на то, что лауреату пора заканчивать свою речь. Павел Павликовский так энергично всех благодарил, что ради него даже отключили музыку и дали ему договорить, что бывает очень редко. 

Посреди шоу халат Нила Патрика Харриса застрял в захлопнувшейся двери гримерки... и ему пришлось выйти на сцену в одних белых трусах (и носках), воссоздавая одну из запоминающихся сцен «Бёрдмэна», причем сделал он это под аккомпанемент Майлза Теллера.

Читати далі...
6 лютого 2015,  17:02 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Журнал Vanity Fair представляє рубрику Celebrity Crush, де актори і актриси зізнаються, в кого із зірок були закохані ще до початку своєї кар'єри або на її початку. Про свої закоханості розповіли Сієнна Міллер Майлз ТеллерРіз ВізерспунЕмі АдамсДевід ОйелоуоЕдді РедмейнБенедикт КамбербетчФелісіті ДжонсОскар Айзек і Ченнінг Татум.

Хто ж із цих голлівудських акторів і актрис були колись закохані в Джонні ДеппаКеррі ФішерАлісса МіланоДжона Траволту в образі поганого хлопця Денні Зуко з «Бріоліні» і Джессіка Ленг? Читати далі...
8 грудня 2013,  03:21 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Буквально кілька днів тому ми викладали неофіційний трейлер з російським перекладом до фільму «Сезон вбивць», в якому Роберт Де Ніро буде воювати проти Джона Траволти, і ось на нашому сайті з'явився дубльований трейлер до цього бойовику. Роберт Де Ніро останнім часом став особливо часто світитися у фільмах, і це, безумовно, має подобатися його фанатам. До речі, це перший фільм, в якому Роберт Де Ніро знявся разом з Джоном Траволтою.

Подивитися фільм в кінотеатрах України можна буде з 16 січня 2014 року.