Джон ТраволтаJohn Travolta

Джон Траволта / John Travolta
Повне ім'я: John Joseph Travolta
Народився 18 лютого 1954
Зріст: 188 см
100%
3
0%
0

Фільмографія Джона Траволти

Міцний Гарт (2020) ... Ron Wilcox
The Fanatic (2019) ... Moose
Pitbull: 3 to Tango (2019) ... актор
Отруйна троянда (2019) ... Carson Philips
Швидкість вбиває (2018) ... Ben Aronoff, продюсер (исполнительный продюсер)
Кодекс Ґотті (2018) ... John Gotti, продюсер (исполнительный продюсер)
Торговий пункт (2018) ... Sam
John G. Avildsen: King of the Underdogs (2017) ... актор

Біографія Джона Траволти

Джон Траволта народився 18 лютого 1954 року в невеликому містечку Інглвуд, штат Нью-Джерсі.

Відео з участю Джона Траволти

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Джона Траволти. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Джона Траволти

Написати коментар...
Написати коментар...