Новини серіалів, в яких згадується Гейден Крістенсен

13 липня 2023,  05:11 | Новини серіалів

Повноцінний трейлер науково-фантастичного серіалу «Асока» від Disney+, який є спін-офом «Мандалорця», повідомляє, що його прем'єра відбудеться 23 серпня.

Читати далі...
7 квітня 2023,  18:08 | Новини серіалів

Розаріо Довсон підкорила глядачів у другому сезоні мегапопулярного серіалу «Мандалорець», а тепер вона вирушить у свою власну пригоду в серіалі «Асока».

Читати далі...
11 липня 2022,  21:29 | Новини серіалів

Міні-серіал «Обі-Ван Кенобі» деякі глядачі часто критикували за його повільний і затягнутий темп, і один шанувальник франшизи «Зоряні війни» вирішив це виправити. Так у нього вийшов повнометражний фільм, що триває 2,5 години.

Читати далі...
31 травня 2022,  16:29 | Новини серіалів

Минулого тижня на платформі Disney Plus відбулася прем'єра науково-фантастичного серіалу «Обі Ван Кенобі». Розбираємось, коли у хронології таймлайну кіновсесвіту «Зоряні війни» розвиваються його події.

Читати далі...
20 травня 2022,  14:03 | Новини серіалів

Поки ми всі з нетерпінням рахуємо дні до прем'єри науково-фантастичного серіалу «Обі-Ван Кенобі», яка вже 27 травня відбудеться на платформі Disney+, пропонуємо вам помилуватися фотографіями з його промо-туру, що показують довгоочікуване возз'єднання Юена МакГрегора та Гейдена Крістенсена.

Читати далі...
4 травня 2022,  19:02 | Новини серіалів

Щоб відсвяткувати День «Зоряних війн» та нагадати нам, що вже наприкінці цього місяця, 27 травня, відбудеться прем'єра перших серій очікуваного науково-фантастичного серіалу «Обі-Ван Кенобі», платформа Disney+ представила сьогодні в мережі його офіційний трейлер.

Читати далі...
1 квітня 2022,  21:35 | Новини серіалів

Увага всім шанувальникам франшизи «Зоряні війни»! Новий промо-ролик науково-фантастичного серіалу «Обі-Ван Кенобі» за участю Юена МакГрегора повідомляє, що його прем'єру було перенесено з 25 травня на 27 травня.

Читати далі...
11 грудня 2020,  20:05 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Поділившись першим тизером науково-фантастичного серіалу «Обі-Ван Кенобі», стримінгова платформа Disney+ також повідомила дуже круту новину про його кастинг в серіалі з'явиться Дарт Вайдер у втіленні Гейдена Крістенсена.

Читати далі...