Джерри ЛиннJerry Lynn

Джерри Линн / Jerry Lynn
Народився 12 червня 1963
50%
0
50%
0

Фільмографія

All In (2018) ... Jerry Lynn
WWE: ECW: Unreleased: Volume 1 (Part 1) (2012) ... Lynn / Wrestling Champ
WWE: Восход и закат Мирового чемпионата по рестлингу (2009) ... Mr. J.L.
Ring of Honor Wrestling (2009) ... Jerry Lynn
WWE Рей Містерія: Найбільший маленька людина (2007) ... Mr. J.L.
TNA: Road to Final Resolution (2007) ... Jerry Lynn
WWA Reckoning (2003) ... Jerry Lynn
Поза циновки (1999) ... Jerry Lynn
Extreme Championship Wrestling: Anarchy Rulz '99 (1999) ... Jerry Lynn
ECW Wrestling TNN (1999) ... Jerry Lynn

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...