Баррі М. ОсборнBarrie M. Osborne

Баррі М. Осборн / Barrie M. Osborne
Народився 7 лютого 1944
50%
0
50%
0

Фільмографія

Мулан (2020) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Трилогія про Богів (2020) ... продюсер (продакшн консультант)
Мег (2018) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Дракон Піта (2016) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Глорія (2014) ... продюсер
Великий Гетсбі (2013) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Сироп (2011) ... продюсер
Повний абзац (2011) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Шлях воїна (2010) ... продюсер
Frosty Man and the BMX Kid (2010) ... продюсер (исполнительный продюсер)

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...