Даллас РобертсDallas Roberts

Даллас Робертс / Dallas Roberts
Народився 10 травня 1970
50%
0
50%
0

Фільмографія

ФБР (2018) ... Robert Lawrence
Ненаситна (2018) ... Bob Armstrong
Мій друг Дамер (2017) ... Lionel Dahmer
The Walking Dead: The Journey So Far (2016) ... Milton Mamet
All the Birds Have Flown South (2016) ... Jimmy
Mayhem (2016) ... The Reaper
Злочин по-американськи (2015) ... Carson Hesby
Evil Men (2015) ... Harry Killas
Geezer (2015) ... Mickey
Wallace (2014) ... Wallace

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...