Даллас РобертсDallas Roberts

Даллас Робертс / Dallas Roberts
Народився 10 травня 1970
50%
0
50%
0

Фільмографія

Ненаситна (2018) ... Bob
Мій друг Дамер (2017) ... Lionel Dahmer
The Walking Dead: The Journey So Far (2016) ... Milton Mamet
All the Birds Have Flown South (2016) ... Jimmy
Mayhem (2016) ... The Reaper
Злочин по-американськи (2015) ... Carson Hesby
Evil Men (2015) ... Harry Killas
Geezer (2015) ... Mickey
Wallace (2014) ... Wallace
Поліція Чикаго (2014) ... Greg Yates

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...