Новини фільмів, в яких згадується Наталя Васько

29 жовтня 2019,  15:22 | Новини фільмів

Сьогодні вийшов офіційний трейлер очікуваної української кінострічки «Віддана», яка є екранізацією відомого роману письменниці Софії Андрухович «Фелікс Австрія». І його відверті сцени натякають на те, що рейтинг у фільму буде 18+.

Читати далі...
22 жовтня 2019,  16:54 | Новини фільмів

Через місяць очікується прем'єра нової української комедії «Готель Едельвейс», в якій зіграють Василь Вірастюк, Вікторія Булітко, Наталія Васько і Анна Кузіна.

Фільм режисера Юрія Рудого розповість про те, як хитрий і цілеспрямований олігарх (Сергій Комаровський) поселяється в готелі на околиці міста, щоб за короткий час завоювати прихильність дочки власника готелю. Його мета отримати доступ до золотого родовища, що знаходиться на цій землі. Але зробити це виявляється не так просто: дівчина таємно заручена, про золото знають інші аферисти, а на шляху до мільйонів стає кохання...

На великі екрани «Готель Едельвейс» прибуде 21 листопада.

20 жовтня 2018,  16:33 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося промо-ролик українського історичного фільму Олексія Шапарєва «Крути 1918», який присвячений Дню захисника України.

«Крути 1918» художній фільм за реальною історією бою на залізничній станції Крути взимку 1918-го року. На тлі доленосних подій в країні двоє братів Андрій і Олекса Савицькі (Євген Ламах і Андрій Федінчик) закохуються у прекрасну Софію (Надія Коверська). Більшовики підступають до Києва, місто наповнене «червоними» агентами. Уряд УНР кидає на боротьбу з ворогом усі боєздатні частини армії, включно з юнкерами і студентами. Чотири сотні юнаків, серед яких Андрій і Олекса, стають проти 4-тисячного добре озброєного війська.

В український прокат фільм «Крути 1918», де також зіграють Дмитро Ступка, Остап Ступка і Наталя Васько, вийде на початку зими, 6 грудня.

6 січня 2018,  21:26 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Український історичний екшен Олексія Шапарєва «Крути 1918. Захист» обзавівся дебютним тизером.

Події фільму будуть розвиватися в 1918 році, коли більшовики наступали на Київ, Грушевський видав Четвертий Універсал, що проголошував незалежність Української Народної Республіки від Росії, а патріотично налаштовані студенти героїчно билися за незалежність України в бою під Крутами. У центрі сюжету опиниться родина генерала Савицького, чиї сини Андрій (Євген Ламах) і Олекса (Андрій Фединчик) опинилися в числі тих студентів.

Прем'єра картини, де також зіграють Надія Коверська, Дмитро Ступка, Наталя Васько, Євген Нищук і Остап Ступка, очікується в 2018 році.