Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Ян ГозланYann Gozlan

50%
0
50%
0

Фільмографія

Чорна скринька (2021) ... режисер, сценарист
Burn Out (2017) ... режисер, сценарист
Засновано на реальних подіях (2017) ... продюсер (ассоциированный продюсер)
Механіка тіней (2016) ... сценарист
Ідеальний чоловік (2015) ... режисер, сценарист (и адаптация)
В клетке (2010) ... режисер, сценарист

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...