Новини, в яких згадується Джеф Деніелс

3 лютого 2021,  20:35 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Сьогодні були названі номінанти на премію «Золотий глобус», які доводять, що, незважаючи на світову пандемію COVID-19, в минулому році вийшло багато відмінних фільмів та серіалів різних жанрів. Лідерами за кількістю номінацій цього разу стали біографічна драма «Манк» та історичний серіал «Корона».

Читати далі...
25 серпня 2020,  10:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Пам'ятаєте ірландського актора Брендана Глісона, який грав у фільмах про Гаррі Поттера Аластора «Дикозора» Муді? Він блискуче перевтілився в президента США Дональда Трампа в трейлері міні-серіалу «The Comey Rule» від каналу Showtime.

Читати далі...
4 травня 2018,  15:29 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Людини-мурахи» Пол Радд грає атлета, поліглота й шпигуна в першому трейлері кінокартини «Шпигунська гра».

«Шпигунська гра» є захоплюючим шпигунським трилером, який покаже неймовірну правдиву історію американця Мо Берга, професійного бейсболіста, який став шпигуном під час Другої світової війни. Його місією є проникнення в ряди ворога в Європі з метою вбивства головного ядерного вченого нацистів Вернера Гейзенберга (Марк Стронг), перш ніж німці створять атомну бомбу.

У фільмі також зіграють Гай Пірс, Сієнна Міллер, Пол Джаматті, Конні Нільсен, Джефф Деніелс і Том Вілкінсон.

Прем'єра «Шпигунська гри», яку зняв Бен Луїн, відбулася в січні на кінофестивалі «Санденс». У світовий прокат картина вийде в червні.

25 жовтня 2017,  20:26 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Netflix вирішив зняти серіал в жанрі вестерн під назвою «Забуті Богом», де зіграють зірка «Абатства Даунтон» Мішель Докері, зірка «Нескореного» Джек О'Коннелл, а також 4-кратний номінант на «Золотий глобус» Джефф Деніелс і Томас Броді Сенгстер з «Гри престолів».

Події серіалу розгортатимуться в 1884 році, коли Рой Гуд (О'Коннелл), намагаючись втекти від свого прийомного батька і жорстокого бандита Френка Гріффіна (Деніелс), що тероризує дикий Захід, потрапляє в тихе містечко Ла Белль, в якому, за дивними обставинами, мешкають одні жінки. Але ці жінки виявляються не менш небезпечними, ніж сам Гріффін.

Прем'єра всього 1 сезону «Забутих Богом» відбудеться 22 листопада.

2 березня 2016,  17:12 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Более трех десятков новых кадров из третьей главы антиутопической франшизы «Дивергент» представляют новый взгляд на ее главных и второплановых героев.

Читати далі...
15 листопада 2015,  18:33 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

На днях было представлено два характер-постера с главными героями грядущего фильма «Дивергент, глава 3: Эллигент» Трис и Фором, а также один общий постер.

Читати далі...
11 жовтня 2015,  13:26 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Один из членов команды фильма «Стив Джобс» раскрыл, что вдова Лорен Пауэлл пыталась помешать созданию байопика. И даже звонила известным голливудским актерам, среди которых Леонардо ДиКаприо, с просьбой не сниматься в нем.

Читати далі...
21 вересня 2015,  12:31 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Вчера вечером стали известны победители 67-й церемонии награждения премии «Эмми», отметившей лучшие сериалы прошлого сезона. Основными лауреатами в этот раз стали «Игра престолов», «Вице-президент» и мини-сериал «Что знает Оливия?».

Читати далі...
7 серпня 2015,  12:34 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Фільмом закриття 59-го Лондонського кінофестивалю стане байопік Денні Бойла «Стів Джобс».

Директор кінофестивалю Клер Стюарт про вибір кінокартини для його фінального дня:

Ми раді повідомити, що «Стів Джобс» буде нашим закриттям в цьому році. Денні Бойл створив хвилюючий і зухвалий фільм про складного і харизматичного піонера ери діджитал.

Режисер також зробив заяву з цього приводу:

Якщо Лондон був колискою промислової революції, то Сан-Франциско – Віфлеєм цифровий. Зйомки цього фільму в Кремнієвій долині були блискучим часом, і я сподіваюся, що лондонці насолодяться поглядом в закулісний світ створення сучасного світу. Привозити свою роботу додому – це завжди викликає особливі почуття, тому дякую Лондонському кінофестивалю за їх тривалу підтримку.

Перш ніж у Лондоні «Стіва Джобса» з Майклом ФассбендеромКейт ВінслетСетом Рогеном і Джеффом Деніелсом, деякі з яких, зрозуміло, будуть присутні на його прем'єрі, покажуть на Нью-Йоркському кінофестивалі, що стартує 25 вересня. Така увага з боку фестивалів лише посилює небезпідставні припущення про те, що в нагородному сезоні фільм виявиться на перших місцях.

59-й Лондонський кінофестиваль проходитиме в цьому році з 7 по 18 жовтня. У світовий прокат новий байопік про Джобса вийде 9 жовтня.

21 травня 2015,  12:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Несмотря на все задержки, байопик Дэнни Бойла «Стив Джобс» жив и выйдет в прокат уже этой осенью. Вот первый взгляд на Майкла Фассбендера в образе известного предпринимателя и изобретателя, ставшего синонимом компании Apple.

Официального трейлера еще придется подождать, но первый интригующий тизер «Стива Джобса» делает самое главное – представляет нам, как же Фассбендер будет выглядеть в очках и том самом черном гольфе, создавшем образ Джобса.

Байопик основан на романе Уолтера Айзексона, автором сценария выступил Аарон Соркин, получивший «Оскар» за байопик о другом компьютерном гении «Социальная сеть». Так что вряд ли их новая совместная с Бойлом, также обладателя «Оскара» за «Миллионера из трущоб», драма будет обделена вниманием во время наградного сезона.

Официальный синопсис к байопику:

Показывая события, разворачивающиеся за кулисами трех запусков культовых продуктов и заканчивающиеся в 1998 году с представлением iMac, фильм приподнимает занавес над цифровой революцией, чтобы нарисовать интимный портрет блестящего человека в его эпицентре.

Вместе с Фассбендером в фильме сыграют Кейт УинслетСет Роген, который воплотит Стива Возняка, одного из основателей компании Apple, и Джефф Дэниелс.

Мировая премьера «Стива Джобса» состоится 9 октября.

29 квітня 2015,  11:52 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Джефф Дэниелс находится на стадии финальных переговоров насчет своего появления в двух последних фильмах франшизы «Дивергент».

Актер должен сыграть в фильмах «Аллигент: Часть 1» и «Аллигент: Часть 2». Его персонажа зовут Дэвид, он является главным в Бюро генной защиты. Именно Бюро стоит за созданием фракций, в которых живут люди из мира Трис, главной героини, которую продолжает воплощать на экране Шейлин Вудли. Цель создания этих фракций раскроется в основном в финальной части.

Фильмы будут основаны, как и предыдущие части франшизы, на серии романов писательницы Вероники Рот. Режиссером первой части финала будет Роберт Швентке, снявший «Инсургент», кто будет снимать последний фильм пока неизвестно.

Съемки «Аллигента: Часть 1» начнутся в мае.

В новой части также вернутся Тео ДжеймсЭнсел ЭлгортМайлз Теллер и Наоми Уоттс.

В прошлом году вышла комедия «Тупой и еще тупее 2», где Дэниелс 20 лет спустя вернулся к роли хорошо известного Гарри. В этом году с ним должны выйти два фильма: байопик «Стив Джобс» и научно-фантастическая кинокартина «Марсианин» Ридли Скотта.

«Аллигент: Часть 1» выйдет на большие экраны 18 марта 2016 года.