Новини, в яких згадується Джей Барушель

2 грудня 2019,  22:29 | Новини фільмів

Анімаційна студія DreamWorks підготувала всім шанувальникам франшизи «Як приборкати дракона» різдвяний подарунок короткометражний мультфільм про пригоди дорослих Гикавки та Беззубика, а також їхніх сімей.

Події короткометражної анімації «Як приборкати дракона: Повернення додому» будуть розвиватися перед епілогом мультфільму «Як приборкати дракона: Прихований світ» і покажуть, як вже дорослий вікінг Гикавка (Джей Барушель) і дорослий дракон Беззубик, чиї шляхи давно розійшлися, розповідають своїм сім'ям один про одного. У даному фрагменті стає ясно, що діти Гикавки та Астрід (Америка Феррера) нічого не знають про драконів й, начитавшись дідусевих книг, починають захищати від них будинок, тому Гикавка придумує спосіб, як пояснити дітям, що дракони їхні друзі, а не вороги.

Прем'єра мультфільму відбудеться на американському телебаченні завтра, 3 грудня.

21 березня 2019,  17:51 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія DreamWorks Animation поділилася епічним розширеним ТБ-роликом свого пригодницького мультфільму «Як приборкати дракона 3: Прихований світ», який показує чудеса з драконами і сльози розставання.

У своїй фінальній пригоді вікінгу Гикавці (Джей Барушель) та його другу дракону Беззубику доведеться зіткнутися з найнебезпечнішим ворогом і прийняти свою долю в якості лідерів своїх народів. Щоб врятувати драконів, їм потрібно відшукати чарівний прихований світ, де всі дракони живуть в мирі та в безпеці від людей. І в ході цієї пригоди Беззубик зустрічає своє кохання в особі прекрасної драконихи Денної фурії, яка вміє телепортуватися.

Читайте нашу рецензію на мультфільм «Як приборкати дракона 3».

19 березня 2019,  01:31 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У фентезійно-пригодницькому мультфільмі «Як приборкати дракона 3: Прихований світ» наш улюблений дракон Беззубик зустрічає прекрасну Денну фурію і закохується в неї до нестями.

В анімаційній пригоді «Як приборкати дракона 3: Прихований світ» Гикавка (Джей Барушель), Астрід (Америка Феррера) і Беззубик зустрічають ще одного рідкісного дракона Денну фурію, яка з першого погляду підкорює серце Беззубика. Щоб завоювати її, дракон намагається відтворити шлюбні танці, які підгледів у інших представників свого сімейства, і хоча вони не справляють на його обраницю належного враження, зате знатно веселять глядача. Як і та сцена, коли Денна фурія, граючись, скидає Гикавку з сідла. Ось тільки вікінгові в той момент зовсім не до сміху.

Українські глядачі вже принесли новому мультфільму від DreamWorks Animation більше 60 мільйонів гривень. Квитки на сеанси «Як приборкати дракона 3: Прихований світ» ви знайдете в нашій афіші.

16 березня 2019,  22:49 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Деякі історії залишаються в наших серцях завдяки справжній дружбі їхніх героїв, нагадує нам свіжий ТБ-ролик анімаційної картини «Як приборкати дракона 3: Прихований світ».

Серцем пригодницького мультфільму «Як приборкати дракона 3: Прихований світ» виступає перевірена часом і багатьма випробуваннями дружба вікінга Гикавки (Джей Барушель) і дракона Беззубика. У своїй третій та фінальній пригоді їм належить відкрити загадковий світ драконів, який схований в незвіданих землях, і встати на чолі своїх народів, щоб повести їх в світле майбутнє.

Ви все ще можете застати заключний мультфільм знаменитої фентезійної франшизи в деяких кінотеатрах України. Купуйте квитки на сеанси «Як приборкати дракона 3» на нашому сайті.

17 лютого 2019,  18:13 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вже на наступному тижні, 21 лютого, в український прокат увірветься очікуваний мультфільм «Як приборкати дракона 3: Прихований світ», тому саме час подбати про квитки на зручні для вас сеанси.

«Як приборкати дракона 3: Прихований світ» буде заключною главою знаменитої франшизи кіностудії DreamWorks і покаже зустріч Гикавки (Джей Барушель), Астрід (Америка Феррера) і Беззубика з рідкісним драконом — Денною фурією, в яку тут же закохується наш улюблений дракон. Разом вони вирушають на пошуки прихованого утопічного світу драконів, щоб захистити його від тирана Гріммела (Ф. Мюррей Абрахам).

У мультфільмі також повернеться персонаж Ерет, якого в оригіналі озвучує зірка серіалу «Гра престолів» Кіт Герінгтон.

Купуйте квитки на сеанси «Як приборкати дракона 3: Прихований світ» на нашому сайті. Афіша постійно поповнюється.

8 лютого 2019,  20:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий локалізований ТБ-ролик пригодницької анімації «Як приборкати дракона 3: Прихований світ» обіцяє більше небезпеки і більше драконів. Ну як, ви заінтриговані?

«Як приборкати дракона 3: Прихований світ» стане фінальною главою пригод вікінга Гикавки (Джей Барушель) та його вірного друга дракона Беззубика, які не раз рятували одне одному життя. На поселення вікінгів насувається нова загроза в особі Гріммела (Ф. Мюррей Абрахам), і він повідомляє ТБ-ролику, що хоче забрати дракона, тільки якого саме дракона він має на увазі Нічну фурію чи Денну фурію, чи ще якогось дракона поки залишається лише здогадуватися.

В український прокат ці чарівні дракони прилетять 21 лютого. Квитки на сеанси «Як приборкати дракона 3: Прихований світ» ви вже можете придбати на нашому сайті.

1 лютого 2019,  20:14 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо перший український ТБ-ролик пригодницької анімації «Як приборкати дракона 3: Прихований світ», яка стане заключним розділом цієї історії.

У третьому мультфільмі франшизи «Як приборкати дракона» на нас чекають нові пригоди старих друзів Гикавки (Джей Барушель) і Беззубика. На цей раз селищу, де дракони і вікінги живуть в мирі і спокої, загрожує жорстокий ворог на ім'я Гріммел (Ф. Мюррей Абрахам). Щоб захистити свій дім, хоробрий правитель Гикавка, його вірний дракон та його бойова дівчина Астрід (Америка Феррера) відправляються у доленосну подорож до прихованого міфічного світу.

Дивіться також зворушливий ТБ-ролик «Як приборкати дракона 3», який готує до прощання з улюбленими героями. У кіно з 21 лютого.

11 січня 2019,  00:08 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Обережно, перший ТБ-ролик пригодницького мультфільму «Як приборкати дракона 3: Прихований світ» може викликати у вас сльозу.

«Як приборкати дракона 3» стане завершальною главою франшизи, яка стартувала у 2010 році і завоювала серця мільйонів глядачів по всьому світу. В новому мультфільмі вікінг Гикавка (Джей Барушель) та його вірний друг дракон Беззубик зустрінуть Денну фурію, відкриють таємний світ драконів і будуть битися з новим могутнім ворогом. А також кожному з них доведеться прийняти свою долю: Гикавці стати вождем вікінгів, а Беззубику лідером драконів.

Після такого зворушливого ТБ-ролика якраз варто переглянути веселе промо-відео «Як приборкати дракона 3», де Беззубик дарує подарунки Денній фурії на честь Нового року. У кіно з 21 лютого.

8 січня 2019,  18:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Промо-кампанія очікуваного мультфільму «Як приборкати дракона 3: Прихований світ» продовжує радувати кумедними роликами, в новому з яких дракони обмінюються подарунками до Нового року.

Думаєте, що людям складно догодити з подарунками? Зачекайте, поки побачите, як складно обрати відповідний подарунок для Денної фурії! В свіжому промо-ролику мультфільму «Як приборкати дракона 3» вона дарує Беззубику гілочку з красивими квітами, а він у відповідь пропонує їй рибу, овечку та.. свою власну людину. Мабуть, дружба Беззубика та Гикавки (Джей Барушель) настільки міцна і зворушлива для драконів, що і Денна фурія хоче завести собі друга серед людей. Щоб було кого облизувати.

Дивіться також новорічне промо «Як приборкати дракона 3», в якому Беззубик влаштовує переполох в Нью-Йорку. У кіно з 21 лютого.

18 грудня 2018,  01:22 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ви теж любите милого дракона Беззубика з франшизи «Як приборкати дракона»? Тоді новий промо-ролик її заключної частини «Як приборкати дракона 3: Прихований світ» точно підніме ваш настрій.

У мультфільмі «Як приборкати дракона 3» Гикавка (Джей Барушель), Астрід (Амеріка Феррера) і Беззубик знайдуть Денну фурію і відкриють новий чарівний світ драконів, куди ще не ступала нога людини. І в даному відео вони усі разом відправляються в кінотеатр, де Беззубик вирішує приготувати попкорн для всіх вікінгів за допомогою свого внутрішнього вогню.

Минулого тижня вийшов ще більш кумедний промо-ролик «Як приборкати дракона 3», в якому Кіт Герінгтон (Ерет) брав участь у прослуховуванні на роль в серіалі «Гра престолів» разом з Беззубиком. У кіно з 21 лютого 2019 року.

26 жовтня 2018,  20:30 | Оновлення

Пригоди Гикавки та його найкращого друга дракона Беззубика тривають у другому українському трейлері «Як приборкати дракона 3: Прихований світ».

Головний герой мультфільму – Гикавка (Джей Барушель), народжений в епоху драконів – змінив життя вікінгів назавжди. Тепер вікінги та дракони живуть разом в гармонії один з одним. Одного разу Гикавка разом зі своїм драконом Беззубиком зустрічають Нічну фурію, яка відкриває для них таємний світ драконів. Це відкриття змінює їхнє життя і ставить під загрозу всіх вікінгів.

Українська прем'єра фільму «Як приборкати дракона 3: Прихований світ» очікується 21 лютого 2019 року.

26 жовтня 2018,  01:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Прибув довгоочікуваний другий трейлер пригодницького мультфільму «Як приборкати дракона 3: Прихований світ», який буде заключною главою улюбленої франшизи, що почалася в 2010 році.

Новий трейлер починається зворушливим моментом зі Стоїком (Джерард Батлер), який тримає на руках маленького Гикавку (Джей Барушель), розповідає йому про їх рідний острів і показує, що за обрієм знаходиться прихований світ драконів, і що доля Гикавки його відшукати. Після вже дорослий Гикавка та його вірний дракон Беззубик відправляються на пошуки цього загадкового світу, і в лісах Нічна фурія несподівано знаходить свою любов Денну фурію. Але незабаром Валка (Кейт Бланшетт) приносить погані новини — на горизонті з'являється армада кораблів, де кліток вистачить на всіх драконів. Гикавці і Беззубику доведеться очолити свої народи, щоб врятувати їх спільну утопію.

Українські глядачі зможуть побачити мультфільм «Як приборкати дракона 3: Прихований світ» напередодні весни, з 21 лютого 2019 року.

10 жовтня 2018,  01:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія DreamWorks показала на конвенції NYCC ексклюзивний тизер другого трейлера очікуваного мультфільму «Як приборкати дракона 3: Прихований світ».

«Як приборкати дракона 3» стане фінальною главою популярної франшизи, яка розповідає про пригоди вікінга Гикавки (Джей Барушель) та його найкращого друга дракона Беззубика. Новий тизер показує Стоїка (Джерард Батлер) з маленьким Гикавкою на руках, і вождь розповідає синові, що його головним обов'язком є захист своїх людей і що одного дня цей обов'язок перейде до Гикавки. Після Стоїк вказує на захід і каже, що десь там знаходиться дім драконів і що він вірить, що доля Гикавки полягає в тому, щоб знайти цей прихований світ і покласти край битвам людей і драконів.

В кінці тизер повідомляє, що другий трейлер вийде 25 жовтня.

Поки чекаємо на вихід нового трейлера, переглядаємо офіційний український трейлер «Як приборкати дракона 3». Прем'єра мультфільму в кінотеатрах України відбудеться 21 лютого 2019 року.

8 червня 2018,  16:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Гикавка та Беззубик повертаються для своєї фінальної пригоди в офіційному українському трейлері анімаційної картини «Як приборкати дракона 3: Прихований світ».

Поки Гикавка (Джей Барушель) втілює в життя свою мрію створити мирну утопію для людей і драконів, Беззубик зустрічає дику жіночу особину Нічний фурії, що ускладнює відносини героїв. Коли над домом нависає нова небезпека, і Гикавка проходить складне випробування в якості вождя свого села, дракон та його вершник повинні прийняти неможливі рішення, щоб врятувати свій вид.

Українська прем'єра анімації «Як приборкати дракона 3», яку зняв режисер двох попередніх мультфільмів Дін ДеБлуа, відбудеться 21 лютого 2019 року.

7 червня 2018,  19:42 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія DreamWorks Animation щойно представила дебютний трейлер пригодницького мультфільму «Як приборкати дракона 3», який завершить її популярну анімаційну франшизу.

Історія пригод відважного вікінга Гикавки та його хороброго дракона Нічної фурії підходить до кінця. У фінальній главі франшизи Гикавка (Джей Барушель) і Беззубик нарешті дізнаються, ким їм завжди судилося стати: вождем свого народу острова Туп разом з Астрід (Америка Феррера) і драконом, лідером свого виду. Але поки кожен з них йде до свого призначення, друзі зіткнуться з найбільшою загрозою для свого світу, що разом з появою в їх житті Світлої фурії, в яку закохується Беззубик, стане справжнім випробуванням для їх відносин.

В українські кінотеатри «Як приборкати дракона 3» прибуде в лютому 2019 року. Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб першими побачити дубльований трейлер.