Джей БарушельJay Baruchel

Джей Барушель / Jay Baruchel
Народився 9 квітня 1982
Зріст: 182 см
100%
1
0%
0

Фільмографія

Як приборкати дракона 3: Прихований світ (2019) ... Hiccup
The Kindness of Strangers (2019) ... John Peter
Silence (2018) ... Le Comédien
NKPC: New Kid Placement Committee (2018) ... Billy
Robot Bullies (2017) ... актор
Вибивайло: Епічна сутичка (2016) ... Pat, режисер, продюсер, сценарист (и персонажи)
Lovesick (2016) ... Mark Adam Jones

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...