Дэвид ХэклDavid Hackl

50%
0
50%
0

Фільмографія

Вампірські війни (2019) ... продюсер (исполнительный сопродюсер)
Дочка Вовка (2019) ... режисер, продюсер (исполнительный продюсер)
Real Detective (2016) ... режисер
Життя на межі (2015) ... режисер
Нікуди бігти (2014) ... режисер
Red Machine (2013) ... режисер
Надломлені душі (2013) ... художник (постановщик)
Перевізник (2012) ... художник (постановщик)
Saw - La mécanique de l'extrême (2012) ... актор

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...