Оновлення, в яких згадується Вілл Сміт

9 липня 2019,  14:51 | Оновлення

Том Голланд перетворює Вілла Сміта на суперголуба в українському трейлері «Шпигуни під прикриттям». Режисерами анімації виступили Трой Квон та Нік Бруно. Для них анімаційна стрічка стала дебютом в режисурі.

За сюжетом, супершпигун Ленс Стерлінг (Вілл Сміт) та вчений Волтер Беккет (Том Голланд) мають повністю протилежні характери. Ленс спокійний і чемний. А Волтер... ні. Але коли відбувається несподіваний поворот подій, Волтер і Ленс раптом змушені покладатися тільки один на одного. І якщо ця дивна парочка не зможе стати справжньою командою, весь світ буде в небезпеці.

Мультфільм «Шпигуни під прикриттям» вийде на українські екрани на 25 грудня.

25 жовтня 2017,  19:14 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вілл Сміт і Джоел Едгертон втілюють парочку незвичайних офіцерів поліції Лос-Анджелеса — людину та орка — в новому трейлері фентезійного екшену «Яскравість». Вони знаходять могутній артефакт — чарівну паличку, яка здійснює бажання, і всі злочинці міста починають на них полювання. Відео показує, як напарники намагаються втекти від погоні, але врізаються в невидимий силовий бар'єр і опиняються на лікарняних ліжках, але часу на відпочинок у них поки немає. Компанію Сміту і Едгертону тут складають Нумі Рапас та Едгар Рамірес, які грають небезпечних ельфів.

Прем'єра фільму від режисера «Загону самогубців» Девіда Ейра відбудеться 22 грудня на сайті Netflix.

9 серпня 2017,  18:21 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Прев'ю першого епізоду передачі «Автомобільне караоке», що заснована на однойменній рубриці «Дуже пізнього шоу з Джеймсом Корденом», показує, як в машині з Джеймсом Корденом запалює сам Вілл Сміт. Актор виконує з ведучим кілька своїх пісень та розповідає, що Барак Обама не проти, щоб він зіграв його в байопіку, і що в 16 років, коли майбутній актор та співак все ще ходив до школи, по радіо вже крутили його перший хіт.

На жаль, тут не показано, як вони співають головну тему «Принца з Беверлі-Гіллз», але її можна буде прослухати в повному епізоді, який доступний для перегляду на сайті Apple Music.

21 липня 2017,  02:47 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Півгодини тому компанія Netflix представила на конвенції Comic-Con повноцінний 3-хвилинний трейлер свого фентезійного екшену «Яскравість», де Вілл Сміт і Джоел Едгертон грають дуже різних поліцейських — людину та орка. Їхнє перше завдання у світі, де поруч з людьми існують різні казкові істоти, швидко перетворюється в небезпечні перегони з часом, де вони повинні випередити злочинців й не дати їм заволодіти зброєю масового ураження.

Прем'єра кінокартини, знятої режисером «Загону самогубців» Девідом Ейром, переїхала на 22 грудня.

1 березня 2017,  12:30 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов тизер детективного фентезі «Яскравість», знятого Netflix, де Вілл Сміт грає копа, який змушений об'єднатися з орком у втіленні Джоела Едгертона, щоб знайти зброю, заради якої все готові вбити. Компанію їм складуть Нумі Рапас та Едгар Рамірес.

На сайті Netflix фільм від режисера «Загону самогубців» Девіда Ейра буде доступний для перегляду в грудні.

19 грудня 2016,  14:16 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо розширену фічуретку драми «Прихована краса» в українському перекладі. В ній режисер Девід Франкель і виконавці ключових ролей, в числі яких Вілл Сміт, Кейт Вінслет, Едвард Нортон, Хелен Міррен та Кіра Найтлі, беруть вас за лаштунки своєї нової кінокартини, де герой Сміта намагається оговтатися від жахливої втрати, зрозуміти життя й знову знайти в ньому сенс.

Нашу рецензію на даний фільм, який вже йде в українських кінотеатрах, читайте тут.

18 грудня 2016,  19:04 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Українська фічуретка драми «Прихована краса» розповідає про цей надихаючий фільм словами його акторів Вілла Сміта, Кейт Вінслет, Хелен Міррен, Едварда Нортона, Кіри Найтлі, Наомі Харріс та Майкла Пеньї. Вони порівнюють свою нову роботу з «Різдвяною історією» та «Цим чудовим життям» й сподіваються, що після перегляду глядачі вийдуть з кіно з бажанням жити.

Нашу рецензію на даний фільм читайте тут.

12 грудня 2016,  15:16 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Другий український ТБ-ролик драми «Прихована краса» («Примарна краса») з Віллом Смітом, Кірою Найтлі та Хелен Міррен нагадує, що потрібно цінувати час, який нам відведено, що не варто жити без любові, і якщо дивитися на речі правильно, то можна побачити, як ніщо в нашому світі не зникає повністю.

Кінокартина прибуде в українські кінотеатри вже на цьому тижні, 15 грудня.

30 листопада 2016,  18:13 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У першому українському ТБ-ролику драми «Прихована краса» Вілл Сміт нагадує нам про те, що наше життя — це люди, які нас оточують, і що ми всі взаємопов'язані. Чи зможе він знову відчути цей зв'язок і відкритися людям?

Український трейлер кінокартини, де також зіграли Кейт Вінслет, Хелен Міррен, Кіра Найтлі, Едвард Нортон, Наомі Харріс та Майкл Пенья, дивимося тут.

30 листопада 2016,  14:41 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Відео з невдалими дублями «Загону самогубців» показує чхаючого в невідповідний момент Вілла Сміта, падаючу та регочучу Марго Роббі, кривляючусь Кару Делевінь та імітуючого змію Джареда Лето, який також мило передає привіт мамі.

Нашу рецензію на цей суперзлодійський екшен читайте тут.

29 листопада 2016,  11:44 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У першому ТБ-ролику драми «Прихована краса» Вілл Сміт постає в образі нью-йоркського піарника, який втратив дитину, і тепер йому все одно, якщо він втратить й все інше. Але в терапевтичних цілях він починається писати листи всесвіту, і той несподівано йому відповідає.

Відчуйте чудо в цей святковий сезон. Фільм виходить в український прокат 15 грудня.

10 листопада 2016,  16:54 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Warner Bros. поділилися повноцінним трейлером прийдешньої драми «Прихована краса» («Примарна краса»), в якій герой Вілла Сміта втратив найдорожче — свою дочку — і тепер не знає, як жити далі. Щоб впоратися з депресією, він починає писати листи всесвіту, і, як не дивно, він вирішує відповісти, посилаючи Смерть, Любов і Час на допомогу цьому чоловікові з розбитим серцем.

Перший трейлер кінокартини, де також зіграли Хелен Міррен, Кіра Найтлі, Кейт Вінслет, Наомі Харріс і Едвард Нортон, в українському дубляжі дивимося тут.

22 вересня 2016,  22:00 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо перший український трейлер драми «Прихована краса» з Віллом Смітом, що зібрала зірковий каст. У фільмі Сміт втілює нью-йоркського рекламщика, який після жахливої трагедії виявляється у важкій депресії, і допомагають йому з усім цим впоратися Хелен Міррен, Кіра Найтлі, Кейт Уінслет і Едвард Нортон.

В український прокат фільм вийде 15 грудня.

7 вересня 2016,  17:10 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Тільки що Warner Bros. поділилися першим тизером драми «Прихована краса», в якій герой Вілла Сміта втрачає дочка і впадає у відчай в житті, а щоб вгамувати біль, він вирішує писати листи незвичайним адресатам — Часу, Смерті та Любові. І раптом в його житті з'являються Хелен Міррен і Кіра Найтлі, які заявляють, що вони і є ті самі Смерть та Любов.

Нормальних же друзів головного героя втілюють тут Кейт Уінслет, Едвард Нортон, Наомі Харріс і Майкл Пенья.