Новини серіалів, в яких згадується Брем Стокер

17 грудня 2019,  18:11 | Новини серіалів

Кривава легенда Брема Стокера оживає в новому телесеріалі «Дракула» від BBC.

Творці знаменитого британського серіалу «Шерлок» Стівен Моффат і Марк Гейтісс представляють свою версію легендарного роману про трансільванського графа-вампіра на ім'я Дракула (Клас Банг). У пошуках нових жертв він подорожує до віктаріанської Англії, де зустрічає молоду пару закоханих Міну і Джона (Морфідд Кларк і Джон Геффернан). Дракула вирішує зробити Міну своєю нареченою, але на його шляху стають відважні люди під проводом професора Абрахама Ван Гельсінга.

Прем'єра серіалу «Дракула» переїхала на 1 січня.

13 грудня 2019,  18:19 | Новини серіалів

Готові до нових нічних кошмарів? Тоді сміливіше вмикайте свіжий тизер-трейлер міні-серіалу «Дракула» від творців популярного серіалу «Шерлок» Стівена Моффата і Марка Гейтісса.

Нова адаптація знаменитого роману Брема Стокера буде слідувати за кровожерливим графом Дракулою (Клас Банг), який не виносить сонячного світла і харчується людською кров'ю, щоб жити вічно. У пошуках свіжої їжі він відправляється в далеку подорож з Трансільванії до Лондону, де на його шляху стають відважні люди під проводом професора Абрахама Ван Гельсінга.

Прем'єра серіалу «Дракула» на Netflix відбудеться 4 січня.

30 жовтня 2019,  14:30 | Новини серіалів

Хочете полоскотати собі нерви? Тоді бігом вмикайте дебютний тизер-трейлер очікуваного міні-серіалу «Дракула», нової адаптації легендарного романа Брема Стокера від BBC.

Нова багатосерійна історія від творців хітового серіалу «Шерлок» Стівена Моффата і Марка Гейтісса розповість про кровожерного графа Дракулу (Клас Банг), який боїться сонячного світла і харчується людською кров'ю. У пошуках свіжої їжі він відправляється у подорож з Трансільванії до Лондону, де на його шляху стають відважні люди під проводом професора Абрахама Ван Гелсінга.

Прем'єра «Дракули» очікується на католицьке Різдво, 25 грудня.

11 липня 2019,  13:21 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Телеканал BBC One представив перші промо-кадри свого очікуваного серіалу «Дракула», які показують данського актора Класа Банга в образі легендарного вампіра.

Читати далі...