Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Крістіан БеркельChristian Berkel

Крістіан Беркель / Christian Berkel
Народився 28 жовтня 1957
Зріст: 173 см
50%
0
50%
0

Фільмографія

Фасбіндер (2020) ... Interviewer
Чудо-дітки: Недолугі чарівники (2020) ... Louis Ziffer
Criminal: Germany (2019) ... Marquardt
Біт (2018) ... Richard Diemer
Що нас не вбиває (2018) ... Mark
In Wahrheit: Mord am Engelsgraben (2017) ... Erich Kupka
Вона (2016) ... Robert
Ein gefährliches Angebot (2016) ... Michael Dithardt
Die Ermittler: Nur für den Dienstgebrauch (2016) ... Amor
Mitten in Deutschland: NSU (2016) ... Amor

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...