Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Berno Kürten

50%
0
50%
0

Фільмографія

Nord Nord Mord - Clüver und der tote Koch (2016) ... сценарист
Die Nonne und der Kommissar - Verflucht (2012) ... режисер
Nord Nord Mord (2011) ... сценарист
Liebeskuss am Bosporus (2011) ... режисер, сценарист
Повний дім тварин (2010) ... режисер
Von ganzem Herzen (2009) ... режисер, сценарист
Pretty Mama (2009) ... режисер, сценарист

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...