Новини серіалів, в яких згадується Джон Гемм

30 вересня 2023,  17:12 | Новини серіалів

Талановиті акторки і давні подруги Дженніфер Еністон та Різ Візерспун повертаються в образах відважних телеведучих у нових серіях хітового драматичного серіалу «Ранкове шоу», що виходить на платформі Apple TV+.

Читати далі...
9 червня 2023,  18:59 | Новини серіалів

Кроулі та Азірафель повертаються, щоб знову врятувати світ, в офіційному трейлері довгоочікуваного другого сезону хітового серіалу «Добрі передвісники» («Good Omens»), що вийде на платформі Prime від Amazon.

Читати далі...
4 березня 2020,  19:51 | Новини серіалів

Промо-ролик 8 серії 10 сезону комедійного серіалу «Зменш свій ентузіазм» показує зірку «Божевільних» Джона Гемма в... картатій сорочці.

У ситкомі Гемм втілює самого себе, тобто актора, який готується до зйомок фільму, де зіграє персонажа, заснованого на Ларрі (Ларрі Девід), і останній дуже цим пишається. Щоб краще зрозуміти Ларрі, актор проведе з ним деякий час, і у кінці цього складного акторського процесу Гемм настільки стане схожим на Ларрі (тобто почне всіх бісити), що їх обох виженуть зі званої вечері.

Зараз Гемма можна побачити на великому екрані у фільмі Клінта Іствуда «Річард Джуелл», де він грає агента ФБР. Прем'єра серії серіалу «Зменш свій ентузіазм» з його участю відбудеться 9 березня за українським часом.

7 жовтня 2018,  02:13 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Девід Теннант і Майкл Шин відправляються рятувати світ в тизер-трейлері фентезійного серіалу «Добрі передвісники» від Amazon.

Серіал буде екранізацією однойменного роману письменників Ніла Геймана і Террі Пратчетта, в якому демон Кроулі (Теннант) об'єднується з ангелом Азірафелем (Шин), щоб врятувати світ від Армагеддону. Тизер-трейлер показує, що вони «дружать» вже 6 тисяч років, і що коли Кроулі дізнається про кінець світу, який насувається, він одразу ж повідомляє про це Азірафелю і всім своїм красномовством намагається переконати ангела допомогти йому цьому запобігти та врятувати улюблену планету з усіма її «чудовими ресторанами і старими книжковими крамницями».

Прем'єра «Добрих передвісників», де також з'явиться Джон Гемм, відбудеться у 2019 році.

25 липня 2018,  15:29 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Amazon поділилася закулісним відео про свій новий фентезійний міні-серіал «Добрі знамення», де зіграє зірка «Доктора Хто» та «Гаррі Поттера» Девід Теннант.

Читати далі...
20 лютого 2015,  13:42 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стильная драма «Безумцы», рассказывающая о работе и личных интригах американских рекламщиков в 1960-х годах, в этом году подходит к своему завершению. И вот в последний раз его основной актерский состав собрался на промо-фотографиях, примерив на себя яркие образы и рассказав о том, чего стоит ждать от финала.

Основная шестерка сериала Джон ХэммЭлизабет МоссВинсент КартайзерДженьюэри ДжонсКристина Хендрикс и Джон Слэттери в образах Дона, Пегги, Пита, Бетти, Джоан и Роджера возвращаются для финального прощания.

Создатель сериала Мэттью Уэйнер о центральных персонажа и актерах в финале «Безумцев»:

Сериал сильно сосредоточился на этих героях. Здесь некуда отступать. Мы действительно должны, как в первом сезоне, сфокусироваться на этих людях. Последние семь серий, могу сказать, что каждая из них вызовет ощущение финала сериала.

Читати далі...