Оновлення, в яких згадується Френк Грілло

17 серпня 2017,  00:25 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

З'явився перший трейлер фантастичного екшену «Скайлайн 2», що є сиквелом фільму 2010 року. У ньому зірка «Першого месника: Друга війна» Френк Грілло втілює крутого копа, який прагне звільнити свого сина з полону на жахливому іншопланетному кораблі. Компанію Грілло тут складають Бояна Новакович, Джонні Вестон та Іко Ювайс.

Нові постери фантастики Лайама О'Доннелла ви знайдете в нашій галереї. В українські кінотеатри «Скайлайн 2» прибуде в жовтні.

21 вересня 2016,  13:03 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Для шанувальників лиходія Кроссбоунса представляємо фічуретку «Першого месника: Протистояння», в якій актор Френк Грілло розповідає, як йому сподобалося надирати зад супергероям і носити такий постапокаліптичний костюм.

У попередній фічуретці були показані закулісні моменти створення гігантської Людини-мурахи.

20 травня 2016,  20:47 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Через два роки після того, як він вибрав не вбивати людину, яка вбила його сина, колишній сержант поліції Барнс (Френк Грілло) став главою служби безпеки сенатора Шарлін Роан (Елізабет Мітчелл), фаворитки наступних президентських виборів через її обітниці усунення Чистки. Але другий трейлер «Судної ночі 3» показує, що ця Чистка може стати для сенатора останньою...

У світовий прокат «Судна ніч 3», продюсером якої залишається Майкл Бей, вийде 29 червня. Дати виходу кінокартини в українських кінотеатрах поки немає.