Тіна ФейTina Fey

Тіна Фей / Tina Fey
Повне ім'я: Elizabeth Stamatina Fey
Народилася 18 травня 1970
Зріст: 164 см
100%
1
0%
0

Фільмографія Тіни Фей

Душа (2020) ... 22
Сучасне кохання (2019) ... Sarah
Винна країна (2019) ... Tammy
75-а церемонія вручення премії «Золотий глобус» (2018) ... сценарист
The Sackett Sisters (2017) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Павільйон сміху (2016) ... Kim Baker, продюсер
The Kicker (2016) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Сестри (2015) ... Kate Ellis, продюсер

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Тіни Фей. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Тіни Фей

Написати коментар...
Написати коментар...