Оновлення, в яких згадується Гелен Міррен

17 червня 2019,  18:13 | Оновлення

Кінокартина «Берлін, я люблю тебе» стане продовженням збірок фільмів про Нью-Йорк та Париж. Головні ролі виконали Кіра Найтлі, Хелен Міррен, Джим Стерджесс, Міккі Рурк, Дієго Луна, Діана Агрон, Іван Реон. Відомо також, що режисером однієї з новел став Тіль Швайгер.

За сюжетом кінострічки, перед глядачем розгорнуться десять історій про коханя. Кожна з них буде унікальною і незвичайною, але так само всі вони будуть пов'язані зі столицею Німеччини, Берліном.

Українська прем'єра фільму «Берлін, я люблю тебе» запланована на 8 серпня.

6 березня 2018,  14:16 | Оновлення

Представляємо другий український трейлер фільму жахів «Вінчестер. Будинок, збудований привидами» з Гелен Міррен і Джейсоном Кларком у головних ролях.

Сара Вінчестер, спадкоємиця знаменитої збройової компанії, живе одна у грандіозній семиповерховій будівлі, архітектура якого не піддається логіці, а коридори подібні лабіринтам. За розпорядженням невтішної вдови особняк постійно перебудовується і нескінченно споруджуються нові стіни. Але будує вона не для себе, не для своєї племінниці або талановитого доктора Еріка Прайса, який приїхав в особняк на її запрошення. Сара будує пастку для сотень мстивих привидів, і найстрашніші з них хочуть розправитися з кланом Вінчестерів.

Дивіться в кінотеатрах України з 19 квітня.

2 листопада 2017,  12:44 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Представляємо український тизер-трейлер містичного трилера «Вінчестер», який вийде в прокат 5 квітня 2018 року.

Сара Вінчестер (Хелен Міррен), спадкоємиця знаменитої збройової компанії, живе одна в грандіозній семиповерховій будівлі, архітектура якої не піддається логіці, а коридори подібні лабіринтам. За розпорядженням невтішної вдови особняк постійно розбудовується і нескінченно споруджуються нові стіни. Але вона будує не для себе, не для своєї племінниці або талановитого доктора Еріка Прайса, який приїхав в особняк на її запрошення. Сара будує пастку для сотень мстивих примар, і найстрашніші з них хочуть розправитися з кланом Вінчестерів.

25 жовтня 2017,  16:50 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Lionsgate поділилася вельми моторошним трейлером свого майбутнього фільму жахів «Вінчестер», заснованого на реальних подіях.

Володарка премії «Оскар» Хелен Міррен втілює заможну вдову Сару Вінчестер, яка переконана, що її переслідують примари людей, убитих з знаменитого зброї, винайденого батьком її покійного чоловіка. Одного разу в її особняк-лабіринт з 500 кімнатами, що постійно будується, приїжджає доктор Ерік Прайс (Джейсон Кларк), і йому доведеться переконатися на власному досвіді, що в цьому будинку дійсно відбувається якась чортівня.

Режисерами картини виступають Майкл та Пітер Спіріги, чия «Пила 8» виходить в кіно вже завтра. Прем'єра фільму жахів «Вінчестер» відбудеться в лютому 2018 року.

19 грудня 2016,  14:16 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо розширену фічуретку драми «Прихована краса» в українському перекладі. В ній режисер Девід Франкель і виконавці ключових ролей, в числі яких Вілл Сміт, Кейт Вінслет, Едвард Нортон, Хелен Міррен та Кіра Найтлі, беруть вас за лаштунки своєї нової кінокартини, де герой Сміта намагається оговтатися від жахливої втрати, зрозуміти життя й знову знайти в ньому сенс.

Нашу рецензію на даний фільм, який вже йде в українських кінотеатрах, читайте тут.

18 грудня 2016,  19:04 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Українська фічуретка драми «Прихована краса» розповідає про цей надихаючий фільм словами його акторів Вілла Сміта, Кейт Вінслет, Хелен Міррен, Едварда Нортона, Кіри Найтлі, Наомі Харріс та Майкла Пеньї. Вони порівнюють свою нову роботу з «Різдвяною історією» та «Цим чудовим життям» й сподіваються, що після перегляду глядачі вийдуть з кіно з бажанням жити.

Нашу рецензію на даний фільм читайте тут.

12 грудня 2016,  15:16 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Другий український ТБ-ролик драми «Прихована краса» («Примарна краса») з Віллом Смітом, Кірою Найтлі та Хелен Міррен нагадує, що потрібно цінувати час, який нам відведено, що не варто жити без любові, і якщо дивитися на речі правильно, то можна побачити, як ніщо в нашому світі не зникає повністю.

Кінокартина прибуде в українські кінотеатри вже на цьому тижні, 15 грудня.

30 листопада 2016,  18:13 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У першому українському ТБ-ролику драми «Прихована краса» Вілл Сміт нагадує нам про те, що наше життя — це люди, які нас оточують, і що ми всі взаємопов'язані. Чи зможе він знову відчути цей зв'язок і відкритися людям?

Український трейлер кінокартини, де також зіграли Кейт Вінслет, Хелен Міррен, Кіра Найтлі, Едвард Нортон, Наомі Харріс та Майкл Пенья, дивимося тут.

10 листопада 2016,  16:54 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Warner Bros. поділилися повноцінним трейлером прийдешньої драми «Прихована краса» («Примарна краса»), в якій герой Вілла Сміта втратив найдорожче — свою дочку — і тепер не знає, як жити далі. Щоб впоратися з депресією, він починає писати листи всесвіту, і, як не дивно, він вирішує відповісти, посилаючи Смерть, Любов і Час на допомогу цьому чоловікові з розбитим серцем.

Перший трейлер кінокартини, де також зіграли Хелен Міррен, Кіра Найтлі, Кейт Вінслет, Наомі Харріс і Едвард Нортон, в українському дубляжі дивимося тут.

22 вересня 2016,  22:00 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо перший український трейлер драми «Прихована краса» з Віллом Смітом, що зібрала зірковий каст. У фільмі Сміт втілює нью-йоркського рекламщика, який після жахливої трагедії виявляється у важкій депресії, і допомагають йому з усім цим впоратися Хелен Міррен, Кіра Найтлі, Кейт Уінслет і Едвард Нортон.

В український прокат фільм вийде 15 грудня.

7 вересня 2016,  17:10 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Тільки що Warner Bros. поділилися першим тизером драми «Прихована краса», в якій герой Вілла Сміта втрачає дочка і впадає у відчай в житті, а щоб вгамувати біль, він вирішує писати листи незвичайним адресатам — Часу, Смерті та Любові. І раптом в його житті з'являються Хелен Міррен і Кіра Найтлі, які заявляють, що вони і є ті самі Смерть та Любов.

Нормальних же друзів головного героя втілюють тут Кейт Уінслет, Едвард Нортон, Наомі Харріс і Майкл Пенья.

10 вересня 2014,  05:37 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Додано багато кадрів до багатообіцяючої мелодрамі «Прянощі і пристрасті» з Хелен Міррен, Манішем Дайалом і Шарлоттою Ле Бон в головних ролях. Це той випадок, коли кадри фільму розлітаються по соціальним мережам як цитати. Приємного перегляду! 

Сам фільм можна буде подивитися в кінотеатрах України і Росії вже з 11 вересня.