Олек КрупаOlek Krupa

Олек Крупа / Olek Krupa
Народився 31 серпня 1955
50%
0
50%
0

Фільмографія

Бельканто (2018) ... Fyodorov
Форсаж 8 (2017) ... Russian Minister of Defense
Залізний кулак (2017) ... Radovan Bernivig
Приховані фігури (2016) ... Karl Zielinski
Розлучення (2016) ... Gustav
Новий агент МакГайвер (2016) ... Victor
I'm Obsessed with You (But You've Got to Leave Me Alone) (2014) ... Stanislaw
Вічність (2014) ... The King
Державний секретар (2014) ... President Pavel Ostrov
Чорний список (2013) ... Leonid Javin
Відео з участю

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...