Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Фільмографія Леос Каракс

Аннетт (2020)
Annette
Gradiva (2014)
Корпорація «Святі мотори» (2012)
Holy Motors
42. Один порив уяви (2009)
42 One Dream Rush
Токіо (2008)
Tokyo!
My Last Minute (2006)
Crystal (2005)
Carla Bruni: Tout le monde (2003)
Carla Bruni: Quelqu'un m'a dit (2002)
Пола Х (1999)
Pola X
Без назви (1997)
Sans titre
Коханці з нового моста (1991)
Les amants du Pont-Neuf
Дурна кров (1986)
Mauvais sang
Хлопець зустрічає дівчину (1984)
Boy Meets Girl
Задушливий блюз (1980)
Strangulation Blues