Статті, в яких згадується Станіслав Боклан

14 вересня 2017,  19:55 | Статті | Автор: SpaceMonkey

14 вересня відбулася презентація довгоочікуваного офіційного українського трейлера та постера словацько-українського фільму «Межа». Кінострічка вже спричинила масу обговорень як в Україні, так і за кордоном.

«Межа» вже 6 тижнів лідирує у словацькому прокаті, встановивши рекорд ще після першого вікенду. Бокс-офіс фільму вже більший 1 млн 467 тис. євро, що є визначним показником для Словаччини!

Читати далі...
20 серпня 2014,  13:20 | Статті | Автор: SpaceMonkey

12 листопада 2014 року на широких екранах всієї України з’явиться  фільм Олеся Саніна «Поводир».

Україна,  тридцяті роки.  Американський інженер Майкл Шемрок разом із сином приїздить до Харкова допомагати будувати соціалізм. Тут він закохується в  актрису Ольгу Левицьку (Джамала), на яку давно має плани червоний комісар. За трагічних обставин американець гине, а його сина рятує від переслідувачів  сліпий кобзар. Не маючи інших шансів вижити на чужині, хлопець стає поводирем. Їхня подорож, сповнена небезпечних пригод, відбувається на тлі найдраматичніших сторінок української історії та руйнування людських доль.  

Фільм  про кохання, вірність, підлість і зраду, у найкращих традиціях голлівудського кіно. Знято за реальними фактами та свідченнями.

У головній ролі дебютує Антон Святослав Грін -  американський хлопець українського походження, який за відсутності досвіду, вражав своєю стійкістю та цілковитою самовідданістю навіть досвідчених акторів. Персонаж Пітер ожив на екрані завдяки справжньому українському духу Антона.

Інші ролі виконують видатні актори: Станіслав БокланСтрасті за Чапаєм», «Дев'ять життів Нестора Махно»), Олександр КобзарЧемпіони з підворіття», «Матч»), Джеф БарелНімфоманка», «Примара», «Пандорум»).

Справжнім відкриттям стала участь у фільмі харизматичної української виконавиці Джамали, яка неперевершено передала надскладний драматичний образ співачки Ольги Левицької.

Дивись українське!