Новини, в яких згадується Станіслав Боклан

11 квітня 2022,  20:09 | Новини зірок

У розширеному інтерв'ю у рамках всеукраїнського телемарафону відомий актор та Народний артист України Станіслав Боклан поділився своїми планами та ідеями щодо того, про що українці зніматимуть кіно після перемоги над росією.

Читати далі...
17 березня 2021,  20:40 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вже скоро на каналі 1+1 відбудеться прем'єра нового сезону популярного комедійного серіалу «Папік», який обіцяє «розкрити таємниці минулого головної героїні». А поки милуємося його кадрами та закулісними фотографіями.

Читати далі...
17 березня 2021,  19:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий офіційний постер спортивної драми «Пульс» з актрисою Наталією Бабенко повідомляє, що побачити її на великих екранах буде можливо вже з 8 квітня.

Читати далі...
9 лютого 2021,  20:16 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дмитро Ступка і Богдан Юсипчук стають горе-напарниками в новому трейлері українського комедійного фільму «Нереальний КОПець», де також з'являться Станіслав Боклан, Анна Саліванчук і Влад Яма. Режисером комедії став Олександр БєлякСотка», «Гола правда»).

Читати далі...
6 січня 2021,  17:37 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нові постер і трейлер фільму «Нереальний КОПець» з Дмитром Ступкою та Станіславом Бокланом повідомляють, що його прем'єра, яка спочатку повинна була відбутися 1 січня, переїхала на початок весни і тепер очікується 4 березня.

Читати далі...
2 жовтня 2020,  18:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нас продовжують балувати тизерами драматичної кінострічки «Передчуття» українського режисера Вячеслава Криштофовича. І в її третьому тизері ми знайомимося з парою закоханих, які проводять літній день на березі моря.

Читати далі...
30 вересня 2020,  20:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Героїня очікуваного фільму-медитації «Передчуття» від режисера Вячеслава Криштофовича промовляє в другому тизері перед судом зворушливу і глибоку промову про природу речей та порушення гармонії природи.

Читати далі...
25 вересня 2020,  15:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка фільму «Гола правда» Дмитро Ступка стає сином-мажором Станіслава Боклана, якого батько відправляє служити в поліцію, в першому трейлері нової української комедії «Нереальний КОПець».

Читати далі...
23 вересня 2020,  19:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Станіслав Боклан дає одну дуже мудру пораду в першому тизері драматичного фільму «Передчуття», режисером якого виступає Вячеслав Криштофович.

Читати далі...
6 лютого 2020,  19:51 | Новини фільмів

З'явився офіційний трейлер драматичної стрічки Сергія Чеботаренко «Пульс», в якій знялися відомі українські актори Станіслав Боклан, Олександр Кобзар, Лілія Ребрик та Ахтем Сеітаблаєв.

Юна українська легкоатлетка Оксана (Наталія Бабенко) живе в маленькому містечку та має велику мрію — потрапити на Олімпійські ігри. Її спортивна кар’єра тільки починається, та вона демонструє хороші результати. Але внаслідок жахливої автомобільної аварії дівчина зазнає важких травм і майже втрачає зір. Здається, що тепер Оксана не має шансів не тільки на омріяні Олімпійські ігри, але й на нормальне життя. Проте вона не збирається здаватися та прагне довести: на шляху до справжньої мрії не існує перешкод.

На великі екрани біографічна драма «Пульс», яка ґрунтується на реальній історії української легкоатлетки та параолімпійської чемпіонки Оксани Ботурчук, вийде навесні, 19 березня.

10 серпня 2019,  11:32 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Головна героїня тримає на руках дитину і з оптимізмом дивиться в її майбутнє у першому тизері 2 сезону хітового українського серіалу «Кріпосна». Як думаєте, чия це дочка, про яку так дбає Катерина?

Костюмована драма «Кріпосна» розповідає про кріпосну дівчину Катерину (Катерина Ковальчук), яку хазяйка виховала як свою рідну дочку, давши їй все, крім вільної. Коли Катерина знайомиться з добрим дворянином Олексієм (Олексій Яровенко), і між ними зароджується кохання, у дівчини з'являється шанс на свободу, але проти них стає весь вищий світ того часу, включаючи її хазяїна Петра Червінського (Станіслав Боклан) і його сина Григорія (Михайло Гаврилов).

Прем'єра 2 сезону серіалу «Кріпосна» відбудеться 2 вересня на каналі СТБ.

6 лютого 2019,  16:59 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Головна героїня виконує українську народну пісню «Цвіте терен» у другому трейлері драматичного серіалу «Кріпосна», яким поділився канал СТБ.

Костюмована драма «Кріпосна» повідає історію кріпосної дівчини Катерини Вербицької (Катерина Ковальчук), яку всупереч її походженню виховували як бариню навчали іноземним мовам і хорошим манерам. Але її хазяїн багатий ніжинський поміщик Петро Червінський (Станіслав Боклан) і його син Григорій (Михайло Гаврилов) все одно вважають Катерину своєю власністю і жорстоко з нею поводяться. Познайомившись з добрим дворянином Олексієм Косачем (Олексій Яровенко) і закохавшись в нього, дівчина вирішує втекти, але на шляху до їхнього щастя стає увесь вищий світ, який відмовляється приймати Катерину вільною.

Прем'єра серіалу «Кріпосна» відбудеться 25 лютого.

24 січня 2019,  18:09 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Офіційний трейлер вже відомого українського драматичного серіалу «Кріпосна» відправляє у світ царської Росії і обіцяє глядачеві епічне кохання, підступні зради, шикарні бали та відомих акторів у головних ролях.

Головною героїнею драми «Кріпосна» буде сирота Катерина Вербицька (Катерина Ковальчук), яку, незважаючи на те, що вона була народжена в неволі, хрещена мати виховувала як панночку з вищого суспільства. Катерина знає іноземні мови, носить гарні сукні і чарівно грає на фортепіано, але належить не собі, а родині багатого ніжинського поміщика Петра Червінського (Станіслав Боклан). Його син Григорій (Михайло Гаврилов) не дає Катерині проходу і вважає її своєю власністю, але дівчина кохає відважного дворянина Олексія Косача (Олексій Яровенко), який теж у неї закоханий і хоче на ній одружитися. Але щоб стати вільною і щасливою, Катерині доведеться пережити смерті близьких і пройти жахливі випробування.

Серіал «Кріпосна», де також зіграють Ольга Сумська, Марк Дробот, Ксенія Мішина і Олеся Жураковська, стартує на каналі СТБ через місяць, 25 лютого.

14 січня 2019,  15:15 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Телеканал СТБ готує масштабну прем'єру свого нового костюмованого серіалу «Кріпосна», чий тизер крутять зараз і по іншим українським каналам. Але незважаючи на те, що серіал зняли в Україні, глядачів розчарувало, що в його тизері звучить російська мова.

Читати далі...